Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Διεθνιστικά μηνύματα...

...ή μόδα για αντιεθνικιστές
 
Μέχρι σήμερα έχουμε δει να προσπαθούν με κάθε μέσο να περάσουν ανθελληνικά και μηδενιστικά μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους Έλληνες με απώτερο σκοπό να μας αποβλακώσουν και να μας εκφυλίσουν. Αυτό μέχρι στιγμής έχει κορυφωθεί στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και στο διαδίκτυο, είτε μέσω ενημέρωσης είτε μέσω διαφημίσεων από διάφορες εταιρίες (χρηματοδοτούμενες ή διοικούμενες πάντα από τα «γνωστά» λόμπυ!). 
Παρ’όλα  αυτά συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τον τρόπο που επιλέγουν να επηρεάσουν υποσυνείδητα με διεθνιστικά και ανθελληνικά μηνύματα και θα σας παραθέσω ένα άκρως προκλητικό και παράλογο παράδειγμα. Έχετε ακούσει ποτέ o στόχος ενός εμπορικού καταστήματος ρούχων να είναι η διάδοση της αντιεθνικιστικής ιδεολογίας του και όχι η διάδοση του εμπορικού της σήματος και η επίτευξη κερδών; Ναι λοιπόν, μέχρι εκεί φτάσαμε και ακόμα οι περισσότεροι δεν έχουν ξυπνήσει!
 
Σε επίσημη ιστοσελίδα καταστημάτων ρούχων, και πιο συγκεκριμένα στην επωνυμία “MELCORE”, και στην κατηγορία «Οι Άνθρωποί μας» γράφονται τα εξής: «Μας αρέσει ότι έχει να κάνει με την fashion street κουλτούρα, τα action sports, την τέχνη, την φύση, την μουσική, την αγάπη και το σεξ. Δεν μας αρέσει ότι έχει να κάνει με πόλεμο, βία, ρατσισμό, φανατισμό και εθνικισμό. Στόχος μας είναι να μοιραστούμε την ιδεολογία μας». 
Ότι τα αναρχικά στοιχεία είχαν έχουν μια συγκεκριμένη, θλιβερή εμφάνιση που τις περισσότερες φορές σε προδιαθέτει για εμετό είναι γνωστό. Αν η «fashion street» κουλτούρα ταυτίζεται με την έλλειψη καθαριότητας και την μη τήρηση των βασικών, τουλάχιστον, κανόνων υγιεινής τότε θα προτιμήσουμε να μείνουμε εκτός μόδας! Όσον αφορά στην τέχνη, τη φύση και τη μουσική τα κριτήρια είναι υποκειμενικά όπως γνωρίζουμε για την συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων. Τέχνη για αυτούς είναι οτιδήποτε βάλλει την θρησκεία (βλ. Χυτήριο) , την πατρίδα, την οικογένεια, την ιστορία και γενικότερα οτιδήποτε προβάλλει την ανωμαλία, τα ναρκωτικά, τον πολυφυλετισμό κτλ. Το θέμα δεν απαιτεί ιδιαίτερη ανάλυση λοιπόν… Το συμπέρασμα είναι ένα, η αναρχοκουλτούρα δεν είναι μόδα πια! Ας το πάρουν επιτέλους χαμπάρι και ας μην ψάχνουν για ευτελή τεχνάσματα για να διαδώσουν την θλιβερή τους ιδεολογία.
 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 81 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.