Το Μέτωπο Νεολαίας διαδίδει παντού το μήνυμα της Εθνεγερσίας του 1821

Με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, το Μέτωπο Νεολαίας προέβη σε παρεμβάσεις Τιμής της μνήμης και της κληρονομιάς των ηρωικών μαχητών του μεγάλου μας Γένους.

Στην μαθητική παρέλαση του Πειραιά οι Συναγωνιστές έδωσαν βροντερό παρών, με την ρίψη προκηρύξεων και τα δυναμικά συνθήματα να προσδίδουν τον απαραίτητο μαχητικό παλμό. Την δράση συνόδευσε πανό, όπου αναγράφονταν τα λόγια του Αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη «Τσεκούρι και Φωτιά στους προσκυνημένους», ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την παρευρισκόμενη μαθητιώσα νεολαία για το καθήκον που φέρει!

Στην Ρόδο, την Βέροια και όλες τις συνοικίες της Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστές γέμισαν δρόμους, σχολεία και πανεπιστήμια με επετειακά αυτοκόλλητα, διαδίδοντας το μήνυμα αφύπνισης και αγωνιστικής εγρήγορσης της Χρυσής Αυγής. Από χέρι σε χέρι, το πρωτότυπο έντυπο υλικό κυκλοφόρησε σε κάθε γειτονιά και χώρο νεολαίας όπου μπορεί να φτάσει το Κίνημα μας, στα πλαίσια δημιουργίας ενός εκτεταμένου δικτύου διάδοσης των Ιδεών μας. Οι φιλοτουρκικές απόψεις που προσπαθεί να επιβάλλει μια μικρή μειοδοτική μερίδα σε ακριτικές και μη περιοχές βρίσκει απέναντι τους Εθνικιστές.

Φυσικά, δεν έλειψε και η απαραίτητη ιδεολογική και ιστορική επιμόρφωση. Κατά την ανοιχτή λειτουργία του Εθνικιστικού πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα το αληθινό πνεύμα της Ελληνικής εθνεγερσίας. Μέσα από την μελέτη της ζωής και του λόγου των πρωταγωνιστών του 1821, καταρρίφθηκαν ψεύδη της φιλελεύθερης προπαγάνδας και αναδείχθηκε το καθήκον της σημερινής νεολαίας, που για ακόμα μια φορά γέμισε τον χώρο.

Η μάχη για τα Ιδανικά μας, τα Ιδανικά που ενέπνευσαν και τα αιώνια τάγματα της κλεφτουριάς στα βουνά του Μοριά και της Ρούμελης στην τιτάνια εθνικοαπελευθερωτική τους πάλη, συνεχίζεται καθημερινά και δεν περιορίζεται σε ευκαιριακές κορώνες ψευδο-πατριωτικής επίδειξης με πλαστικά σημαιάκια. Η Χρυσή Αυγή, ως ο σύγχρονος Εθνεγέρτης του λαού μας, σαλπίζει το μήνυμα της Εθνικής αντίστασης των καιρών μας. Δεν ξεχνούμε και συνεχίζουμε στο πνεύμα των δοξασμένων μας Οπλαρχηγών την μάχη για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *