Κατάμεστος ο πολυχώρος ΣΑΡΙΣΑ για την εκδήλωση της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Θεσσαλονίκη, όπου πλήθος Εθνικιστών κατέκλυσε τις εγκαταστάσεις του Εθνικιστικού πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ και την αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Οργάνωσης!

Το περασμένο έτος συνοδεύτηκε από μια αλματώδη ποιοτική αναβάθμιση των δομών και των δραστηριοτήτων του Μετώπου Νεολαίας, με καίριες παρεμβάσεις που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη πανελληνίως και τρομοκράτησαν το διεφθαρμένο καθεστώς. Αυτή ακριβώς την αναπτυσσόμενη δυναμική εξήρε ο Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας, ο οποίος άνοιξε τον κύκλο των ομιλιών, συμπληρώνοντας την δική του λιτή εισαγωγή με μια συνοπτική αναφορά στα κακώς κείμενα της τρεχούσης πολιτικής επικαιρότητας.

Από την Κεντρική Επιτροπή, ο Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ως ο παλαιότερος εκ των παρευρισκομένων στις επάλξεις του πολυετούς αγώνα της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε την συγκίνηση του αλλά και την ευχαρίστηση του για την ευόδωση των κόπων και της διαχρονικής κινηματικής παρουσίας της Τοπικής Οργάνωσης της πόλης στους δύσκολους καιρούς.

Στο βήμα τον διαδέχτηκε ο επικεφαλής της Κινήσεως Εθνικιστών Δικηγόρων Γεώργιος Χασιώτης, μεταφέροντας το αγωνιστικό μήνυμα των έγκλειστων πολιτικών κρατουμένων, και ιδιαίτερα του παράνομα φυλακισμένου Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου. Αξιοσημείωτη ήταν και η συνεχής προσέλευση του κόσμου, με μαθητές και φοιτητές να εισέρχονται για πρώτη φορά ενθουσιωδώς στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου νεολαίας ΣΑΡΙΣΑ για να ακούσουν όλα όσα έχουν να πούνε τα πολύπειρα στελέχη του Εθνικιστικού κινήματος!

Τέλος, ο επικεφαλής του Μετώπου Νεολαίας στην Βόρειο Ελλάδα, αφού καλωσόρισε το εντυπωσιακά αυξημένο τακτικό πλήθος Εθνικιστών, κάλεσε σε αγωνιστική εγρήγορση την μαχητική νεολαία της Θεσσαλονίκης, η οποία έμπρακτα δέχεται την ειλικρινή και αμέριστη στήριξη της Χρυσής Αυγής στις δίκαιες μάχες της. Επισημάνθηκε ο κίνδυνος των ψευδο-”εθνικιστικών” παγίδων, τις οποίες στήνει το σύστημα για να εκτονώσει ανώδυνα για το ίδιο την οργή που κοχλάζει στην νέα γενιά της Πατρίδος μας, ενώ έγινε και μια πρώτη αναφορά σε επερχόμενες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες κινητοποιήσεις του Μετώπου Νεολαίας, από τις οποίες σίγουρα ουδείς Συναγωνιστής θα ήθελε να λείψει!

Εν μέσω του ζεστού, συναγωνιστικού επικρατούντος κλίματος, έγινε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και οι νεαροί Συναγωνιστές εφοδιάστηκαν με πληθώρα ποιοτικών ιδεολογικών συγγραμμάτων και πρωτότυπο έντυπο υλικό δράσης, όπως φυλλάδια και αυτοκόλλητα για σχολεία και γειτονιές. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις εβδομάδες που προηγήθηκαν έλαβαν χώρα εξίσου επιτυχημένες εκδηλώσεις με ομιλίες ιστορικού και ιδεολογικού ενδιαφέροντος.

Με ακλόνητη πίστη στην Ιδέα και απόλυτη προσήλωση στους σκοπούς του κινήματος, βαδίζουμε στο πλάι του ιστορικού μας Αρχηγού και των αλύγιστων Συναγωνιστών μας προς τις προκλήσεις του μέλλοντος, όπου μας περιμένουν αγώνες λαμπροί!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *