Ίμια 2024: Πορεία και συγκέντρωση παρά τις απαγορεύσεις! – ΒΙΝΤΕΟ

Με μια ντροπιαστική ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την έναρξη, η αστυνομία της ΝΔ απαγόρευσε την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Μνημείο των Πεσόντων των Ιμίων στην Ρηγίλλης. Παράλληλα αστυνομικά μπλόκα απέκλεισαν εκτός Αττικής Συναγωνιστές και στελέχη του Κινήματος από την επαρχία, ακολουθώντας τους ακόμα και στα ιδιωτικά τους οχήματα! Κι όμως, η Τελετή Μνήμης πραγματοποιήθηκε με εκατοντάδες Εθνικιστές στο κέντρο του Πειραιά και τον ανδριάντα του Παναγιώτη Βλαχάκου. 

Εν όψει της απαγόρευσης, οι Συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας μετέβησαν από νωρίς στο νέο σημείο συγκέντρωσης, περιφρουρώντας τον χώρο και καθιστώντας σαφές πως οι Ήρωες των Ιμίων θα τιμώνται πάντοτε ανεξαρτήτως συνθηκών. Τα εμπόδια πουν θέτουν, διαχρονικά και από κοινού, αριστερές και φιλελεύθερες κυβερνήσεις, απλά εκθέτουν τον απεχθή και αντεθνικό τους χαρακτήρα.

Η Νεολαία του Κινήματος μας μαζί με παλαιότερους Συναγωνιστές έδειξαν τον δρόμο σε κάθε ειλικρινή Εθνικιστή ανά την Ελλάδα πως επιλογή υπάρχει, και αυτή δεν μπορεί παρά να είναι η Χρυσή Αυγή που δεν σταμάτησε ποτέ τον Αγώνα της!

Με την έναρξη της εκδήλωσης, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Οργάνωσης Αττικής σχολίασε εκτενώς την σημερινή τραγική κατάσταση στην Πατρίδα μας, τονίζοντας πως ύστερα από την προδοσία του 1996 ακολούθησαν και άλλες και θα ακολουθήσουν και στο μέλλον. Μόνο το Κίνημα μας έχει το σθένος είτε κοινοβουλευτικά είτε εξωκοινοβουλευτικά να αποτελεί την τελευταία γραμμή άμυνας του Έθνους μας.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η Συναγωνίστρια Μιχαλολιάκου Ουρανία, η οποία και μνημόνευσε τους τρεις Γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού καθώς και όλους όσους έχουν δώσει την ζωή τους στην υπεράσπιση της Πατρίδας μας απέναντι στον προαιώνιο εχθρό. Στηλίτευσε επίσης, τις τραγικές και αντεθνικές πολιτικές του κράτους που με την συνεχή υποχώρηση στα εθνικά θέματα έχει κάνει την Ελλάδα μια αποικία χωρίς εθνική ανεξαρτησία και έρμαιο ξένων συμφερόντων που συνεχώς την αφαιμάσσουν οικονομικά και εδαφικά. 

Μετά το πέρας των ομιλιών, το Προσκλητήριο Νεκρών και ο Εθνικός Ύμνος ήχησαν στον αττικό ουρανό. Ακολούθησε δυναμική πορεία στο κέντρο του Πειραιά με τα εθνικιστικά συνθήματα μας να δονούν την πόλη και να ξεσηκώνουν τους Έλληνες. Αμέτρητοι πολίτες παρακολουθούσαν την πορεία της Χρυσής Αυγής με δέος, γκρεμίζοντας τον μύθο περί “διάλυσης” και “απονομιμοποίησης”. Από την άλλη, οι παρακρατικοί λούφαξαν στο περιθώριο και πίσω από την αστυνομική ανοχή, ενώ ο ίδιος ο Μητσοτάκης παρέμεινε κρυμμένος εντός του Δημοτικού Θεάτρου την ώρα που εκατοντάδες Χρυσαυγίτες παρήλαυναν απ’ έξω!

Φωτογραφίες:

You may also like...

3 Responses

  1. Nikonpaok says:

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ.

  1. March 27, 2024

    […] την συμμετοχή τους στις μνημειώδεις (πανευρωπαϊκά) συγκεντρώσεις μνήμης των Ιμίων και των […]

  2. March 28, 2024

    […] μνημειώδεις (πανευρωπαϊκά) συγκεντρώσεις μνήμης των Ιμίων και των […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *