ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1) Γιατί με την Χρυσή Αυγή;

Διότι η Χρυσή Αυγή είναι το πρωτοπόρο Εθνικιστικό Κίνημα που για 40 και πλέον χρόνια αγωνίζεται ανελλιπώς και ανυποχώρητα για όλα όσα πιστεύουμε και για ένα καλύτερο μέλλον για όλους εμάς. Η Χρυσή Αυγή είναι ο πολιτικός φορέας που δεν περιορίστηκε ποτέ σε κομματικές/εκλογικές εκστρατείες αλλά με πολύ κόπο έχτισε τις δομές εκείνες (ελεύθερους Εθνικιστικούς χώρους, παροχή Ιδεολογικής κατάρτισης, αγώνας στους δρόμους και στους χώρους εργασίας) που δίνουν την δυνατότητα στους Νέους να ανακαλύψουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, αντάξιο της προγονικής τους κληρονομιάς και μακριά από τα παρακμιακά πρότυπα που προωθεί το καθεστώς.

Οι περισσότεροι έχουν ακούσει για την Χρυσή Αυγή μέσα από τα δημοσιεύματα των εφημερίδων ή ακόμη από όσα συκοφαντικά έχουν ακουσθεί εις βάρος της από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Είναι γεγονός πως δημοσιογράφοι και προπαγανδιστές κάθε είδους έχουν ρίξει εναντίον μας λάσπη, χωρίς να μας δώσουν καν την δυνατότητα να απαντήσουμε στις κατηγορίες τους. Το Σύστημα μας πολεμά γιατί αναγνωρίζει στο Κίνημά μας έναν μεγάλο κίνδυνο για τα άνομα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Η λάσπη τους όμως και η συνωμοσία σιωπής, μάς αφήνουν αδιάφορους. Συνεχίζουμε με δύναμη τον αγώνα μας χωρίς να μας αγγίζουν οι αθλιότητές τους. Η Αλήθεια στο τέλος πάντοτε Νικά, όσα εμπόδια και αν παρουσιασθούν στο δρόμο της.

Από εδώ, αγαπητέ φίλε και φίλη, μπορείς να ανακαλύψεις ποιοι πραγματικά είμαστε, τι πιστεύουμε και τι κάνουμε.

2) Η Χρυσή Αυγή δεν διαλύθηκε/βγήκε εκτός νόμου; 

Όχι, σε αντίθεση με την σκόπιμη παραπληροφόρηση που διαδίδεται από τους εχθρούς μας, η Χρυσή Αυγή παραμένει ένα καθ’ όλα νόμιμο πολιτικό Κίνημα. Όπως θα διαπιστώσεις διαβάζοντας αυτήν την ιστοσελίδα διαθέτουμε χωρίς κανένα πρόβλημα δικούς μας χώρους δραστηριοτήτων, συνεχίζουμε την ποικίλη Εθνικιστική μας δράση ανεπηρέαστοι από τις οχλήσεις των υποχείριων του καθεστώτος και τέλος όποτε το επιθυμούμε μπορούμε να συμμετάσχουμε κανονικά στις εκλογές κάθε είδους (χωρίς αυτό να αποτελεί αυτοσκοπό). Είναι βεβαίως γεγονός ότι ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο άνθρωπος που μας δίδαξε τον όμορφο αυτό Αγώνα, καθώς και πολλοί Συναγωνιστές μας φυλακίστηκαν μετά από μια δίκη-παρωδία ακριβώς επειδή οι κυβερνώντες (δεξιοί και αριστεροί) δεν μπορούσαν να τους ελέγξουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Δεν ξεχνάμε τις θυσίες κανενός από τους πολιτικούς κρατουμένους του Κινήματος μας και με το παράδειγμα και την καθοδήγηση τους συνεχίζουμε να δίνουμε την μάχη για μια Ελεύθερη Ελλάδα.

3) Θέλω να μάθω περισσότερα ή/και να συμμετάσχω. Τι πρέπει να κάνω;

Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη είσαι τυχερός. Στην Θεσσαλονίκη λειτουργεί κάθε Παρασκευή το Εθνικιστικό Στέκι «ΣΑΡΙΣΑ» οπού κάθε Έλληνας είναι ευπρόσδεκτος να έρθει να ακούσει τις ομιλίες που πραγματοποιούνται από έμπειρους Συναγωνιστές, να εκφράσει οποιαδήποτε απορία έχει και να εγγραφεί στο Μέτωπο Νεολαίας συζητώντας με τους αρμοδίους. Στην Αθήνα πρόκειται να δημιουργηθεί πολύ σύντομα αντίστοιχος πολυχώρος, μπορείς να στείλεις μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες μέσω της φόρμας Επικοινωνίας.

4) Βρίσκομαι σε περιοχή της επαρχίας. Τι μπορώ να κάνω;

Κατ’ αρχάς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά ΕΔΩ προκειμένου να ενημερωθείς αν υπάρχει ήδη κάποιος αγωνιστικός πυρήνας στην περιοχή σου για να ενταχθείς. Σε περίπτωση που δεν έχεις κοντά σου κάποιον πυρήνα Μετώπου Νεολαίας μπορούμε να βοηθήσουμε, με δωρεάν υλικό αλλά και φυσική παρουσία, εσένα και τυχόν φίλους σου με την ίδια θέληση να κάνετε την αρχή. Επικοινώνησε και σε αυτή την περίπτωση μαζί μας αναγράφοντας την περιοχή στην οποία βρίσκεσαι και τον αριθμό των ατόμων εάν είστε ήδη ομάδα. Διάβασε ΕΔΩ την επιστολή ενός Συναγωνιστή που βρέθηκε σε αυτή ακριβώς την θέση.

5) Ποιες ηλικίες γίνονται δεκτές;

Ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει με διαφορετικό τρόπο στον Αγώνα που δίνουμε ανεξαρτήτως ηλικίας. Ακόμα και οι πολύ νεότεροι φίλοι του Κινήματος μας είναι ευπρόσδεκτοι στις ανοιχτές ομιλίες, συζητήσεις και συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται. 

ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΩΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

You may also like...

10 Responses

  1. Φωτη Παπαδημητριου says:

    Καλησπερα ειμαι 15 χρόνων βρίσκομαι σε επαρχία κοντά στη θεσσαλονίκη αλλα κατεβαίνω συνέχεια, θα μπορούσα να ενταχθώ με κάποιον τρόπο στο μέτωπο νεολαίας;

    • antepithesi says:

      Για την δραστηριοποίηση σου στο Μέτωπο Νεολαίας μπορείς να απευθυνθείς δια ζώσης στους αρμόδιους Συναγωνιστές στον πολυχώρο ΣΑΡΙΣΑ κατά την διάρκειας της ανοιχτής λειτουργίας κάθε παρασκευή 19:00-21:00 https://antepithesi.gr/2021/08/blog-post_23-2.html/

  2. Θεσσαλονικιός says:

    Καλησπέρα σας είμαι 12 και μένω Θεσσαλονίκη. Συμμετάσχω σε ολο αυτο που Γίνεται

  1. February 16, 2022

    […] Συχνές Ερωτήσεις […]

  2. February 17, 2022

    […] […]

  3. February 18, 2022

    […] […]

  4. July 27, 2022

    […] εξουσιαστές και καλούμε, όσους δεν το έχουν κάνει ήδη, να μας ακολουθήσουν στον οργανωμένο Αγώνα ενάντια σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον μας. Μας […]

  5. October 7, 2022

    […] απόφασης, ενώ οι πιο τυχεροί έχουν μαζευτεί από νωρίς στην τοπική τους οργάνωση και παρακολουθούν όλοι μαζί τις εξελίξεις. Από τις […]

  6. November 21, 2023

    […] Συχνές Ερωτήσεις […]

  7. January 4, 2024

    […] Συχνές Ερωτήσεις […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *