Η φιλελεύθερη μόδα πέθανε και η Νεολαία γκρεμίζει τα απομεινάρια της!

To «Thessaloniki Pride» είναι μια διοργάνωση που, πέρα από ηθικά και αισθητικά απεχθής, είναι στην πραγματικότητα κακέκτυπο οργανώσεων που έδρασαν στην Αμερική ως προκάλυμμα για ταυτοποιημένα κυκλώματα παιδεραστών! Αυτό το γεγονός αναδείχθηκε από το Μέτωπο Νεολαίας προ ολίγων ημερών τόσο με αδιαμφισβήτητα τεκμήρια σε σχετική ανακοίνωση, όσο και με την ακτιβιστική παρέμβαση σε χώρο όπου προπαγανδιζόταν η είσοδος αυτών των ατόμων στα Ελληνικά σχολεία.

Σήμερα αποδείχθηκε, για ακόμα μια φορά, ότι οι θέσεις του Κινήματος μας δεν είναι καθόλου «περιθωριακές» και οι δράσεις μας πραγματικά εκφράζουν τα αισθήματα μιας ισχυρής τάσης στην κοινωνία, στην οποία μάλιστα πρωτοστατούν οι Νέοι. Έτσι, οι αποχαυνωμένοι μεσήλικες που συμμετείχαν στην πορεία της συγκεκριμένης διοργάνωσης βρέθηκαν μπροστά σε ένα θέαμα εξαιρετικά δυσάρεστο γι’ αυτούς και το προπαγανδιστικό αφήγημα τους. Δεκάδες νέα παιδιά, που βρίσκονταν στο ύψος του Λευκού Πύργου, δεν δίστασαν να αντιδράσουν, αυθόρμητα αλλά χωρίς περιστροφές, όταν είδαν να πλησιάζει ο αποκρουστικός συρφετός των απολογητών του κάθε Λιγνάδη. Με έντονες αποδοκιμασίες, αγόρια και κορίτσια, έδειξαν ότι μάταια κυβερνήσεις και πολυεθνικές εταιρίες ξόδεψαν εκατομμύρια ευρώ σε προπαγανδιστικές εκστρατείες για να αλλοιώσουν τις συνειδήσεις τους. Η θλιβερή «γενιά του πολυτεχνείου» (που μετά τα μαρξιστικά κόκκινα έβαλε τα φιλελεύθερα ροζ) είδε τις φαντασιώσεις της περί κυριαρχίας επί της Νεολαίας να γίνονται κυριολεκτικά στάχτη πάνω στα φλεγόμενα πολύχρωμα σημαιάκια!

Για πολλά χρόνια η αριστερά καπηλευόταν τα επαναστατικά αισθήματα, οδηγώντας σε μια ανούσια και ελεγχόμενη αντίδραση. Όμως, τα πράγματα αλλάζουν «συντρόφια», η μπογιά σας ξέφτισε και η μόδα σας πέρασε. Όσες απειλές και αν ουρλιάξουν οι μάζες παρδαλών γελοίων προς την Ελληνική Νεολαία, όπως συνέβη σήμερα στην Θεσσαλονίκη, από εδώ και πέρα θα εισπράττουν κατ’ ελάχιστον τα χλευαστικά χαμόγελα καθαρών εφηβικών προσώπων.

Ως Μέτωπο Νεολαίας συγχαίρουμε κάθε Νέο που αντιδρά απέναντι στην σαπίλα που του επιβάλλουν οι διεφθαρμένοι εξουσιαστές και καλούμε, όσους δεν το έχουν κάνει ήδη, να μας ακολουθήσουν στον οργανωμένο Αγώνα ενάντια σε όσους επιβουλεύονται το μέλλον μας. Μας είπανε αλήτες, φασίστες, ρατσιστές, μα είμαστε το αύριο και αυτοί είναι το χθες!

You may also like...

1 Response

  1. June 28, 2022

    […] ολόκληρη την Ελλάδα η Ελληνική Νεολαία αφυπνίζεται και αγωνίζεται με […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *