Δυναμικές αντιδράσεις ενάντια στον εκφυλισμό και στην Ρόδο

25 Ιουνίου επιχειρήθηκε, για πρώτη φορά στο νησί της Ρόδου, διοργάνωση “pride parade” μέσω διαδικτυακού καλέσματος στην πλατεία Κύπρου. Προς μεγάλη απογοήτευση των φορέων του εκφυλισμού και της παρακμής, όταν έφτασαν στην πλατεία βρέθηκαν και αυτοί απέναντί στην αποφασισμένη νεολαία της πόλης! Δεκάδες Έλληνες νέοι συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα αντιδρώντας στην προώθηση του εξευτελισμού της ανθρώπινης φύσης.

Στην πρώτη γραμμή της κινητοποίησης βρέθηκαν και Συναγωνιστές του τοπικού πυρήνα Μετώπου Νεολαίας που, δίνοντας τον απαιτούμενο τόνο μαχητικότητας, αγκαλιάστηκαν από τα νέα παιδιά που έχουν αγανακτήσει με την επιβαλλόμενη “δημοκρατική” σαπίλα. Τα ουρλιαχτά των γελοίων μαζανθρώπων αλλά και οι ύβρεις κάποιων καθεστωτικών μισθοφόρων, δεν κατάφεραν να επισκιάσουν τις υγιείς αντιδράσεις. Με Εθνικά λάβαρα και δυναμικά συνθήματαδόθηκε ένα ακόμα ξεκάθαρο μήνυμα: οι απολογητές των παιδεραστών είναι ανεπιθύμητοι και στην Ρόδο!

Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελληνική Νεολαία αφυπνίζεται και αγωνίζεται με Εθνικά ιδανικά ενάντια στον βούρκο της φιλελεύθερης κοινωνίας που θέλουν να δημιουργήσουν. Το μέλλον είναι δικό μας!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *