Παρέμβαση έξω από το Υπουργείο “Δημόσιας Τάξης” για τον Γιώργο και τον Μάνο!

Πολυμελής ομάδα του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε χθες δυναμική παρέμβαση στη μνήμη των δύο Ηρώων, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη εν όψει της συμπλήρωσης 10 ετών από την δολοφονία τους. Με ηχηρά συνθήματα, κατέστησαν ξεκάθαρο στους εκατοντάδες διερχομένους ότι η Εθνικιστική Νεολαία δεν ξεχνά ούτε την θυσία των Συναγωνιστών τους, ούτε τους ενόχους του εγκλήματος. Παράλληλα, προχώρησαν σε ανάρτηση πανό επί της πεζογέφυρας της λεωφόρου Κατεχάκη, πλησίον των εγκαταστάσεων της κυβερνητικής τηλεόρασης και του “Υπουργείου Δημοσίας Τάξης”, του οποίου τα όργανα καλύπτουν τους δολοφόνους διαχρονικά (τόσο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όσο και με κυβέρνηση ΝΔ)!

Ενάντια στις από κοινού προσπάθειες των διεφθαρμένων κυβερνητικών και των δειλών παρακρατικών, συνεχίζουμε τον Αγώνα των πεσόντων Συναγωνιστών μας. Την 1η Νοεμβρίου δεν θρηνούμε, Τιμούμε τους Ήρωες μας και ενωμένοι δίνουμε όρκο Ιερό πως δεν θα ξεχαστούν ποτέ! 10 χρόνια μετά, ο Γιώργος και ο Μάνος βαδίζουν ακόμα δίπλα μας!

You may also like...

1 Response

  1. October 28, 2023

    […] Διαβάστε επίσης: Δελτίο Τύπου για την απαγόρευση της τελετής μνήμης για τους δυο δολοφονημένους Χρυσαυγίτες Πολυμελής ομάδα του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε χθες δυναμική παρέμβαση στη μνήμη των δύο Ηρώων, Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη εν όψει της συμπλήρωσης 10 ετών από την δολοφονία τους. Με ηχηρά συνθήματα, κατέστησαν ξεκάθαρο στους εκατοντάδες διερχομένους ότι η Εθνικιστική Νεολαία δεν ξεχνά ούτε την θυσία των Συναγωνιστών τους, ούτε τους ενόχους του εγκλήματος. Παράλληλα, προχώρησαν σε ανάρτηση πανό επί της πεζογέφυρας της λεωφόρου Κατεχάκη, πλησίον των εγκαταστάσεων της κυβερνητικής τηλεόρασης και του “Υπουργείου Δημοσίας Τάξης”, του οποίου τα όργανα καλύπτουν τους δολοφόνους διαχρονικά (τόσο με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όσο και με κυβέρνηση ΝΔ)! Ενάντια στις από κοινού προσπάθειες των διεφθαρμένων κυβερνητικών και των δειλών παρακρατικών, συνεχίζουμε τον Αγώνα των πεσόντων Συναγωνιστών μας. Την 1η Νοεμβρίου δεν θρηνούμε, Τιμούμε τους Ήρωες μας και ενωμένοι δίνουμε όρκο Ιερό πως δεν θα ξεχαστούν ποτέ! 10 χρόνια μετά, ο Γιώργος και ο Μάνος βαδίζουν ακόμα δίπλα μας! Δείτε το βίντεο στην ιστοσελίδα ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *