“Προκλητικά” Χριστούγεννα στην ΣΑΡΙΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκαν οι δραστηριότητες του Εθνικιστικού πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ μέχρι και τις τελευταίες ημέρες του έτους. Κάθε εβδομάδα, δεκάδες Συναγωνιστές ενισχύουν με την παρουσία τους αλλά και με προσωπική εργασία αυτή την προσπάθεια διατήρησης και επέκτασης μιας ελεύθερης δομής Εθνικών Ιδεών. Ιστορικές και ιδεολογικές ομιλίες από κατηρτισμένα στελέχη του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, προσφέρουν σε όλο και περισσότερους νέους της Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο), μια μοναδική ευκαιρία διερεύνησης κρυμμένων σελίδων της Ελληνικής ιστορίας και της Εθνικιστικής Ιδέας.

Στο ίδιο πνεύμα, η καθιέρωση του βιβλιοπωλείου και της δανειστικής βιβλιοθήκης στον πολυχώρο αποτελεί ένα ακόμα βήμα στο έργο της διάδοσης αυτής της γνώσης. Μοναδικές εκδόσεις και πρωτότυπα έργα προστίθενται συνεχώς, προσφέροντας συχνά αφορμή για ενδιαφέρουσες βιβλιοπαρουσιάσεις και ιδιαίτερες συζητήσεις.

Παράλληλα, εκδηλώσεις όπως η Χριστουγεννιάτικη συνεστίαση του Μετώπου Νεολαίας, χάρισαν στιγμές υγιούς ψυχαγωγίας σε παλιούς και νέους Συναγωνιστές, πολλοί εκ των οποίων επισκέφθηκαν για πρώτη φορά το Στέκι μας. Όμως, όπως φάνηκε, προκάλεσαν και έντονη ταραχή σε διερχόμενους “θεσμικούς αντιφασίστες” που έσπευσαν να εκφράσουν την αγανάκτηση τους στο… facebook και σε αριστερές ιστοσελίδες. Φαίνεται πως οι συγκεκριμένοι κύριοι και κυρίες βιάστηκαν να πιστέψουν την ίδια τους την προπαγάνδα, με αποτέλεσμα να εκπλήσσονται αδικαιολόγητα από την συνέχεια της δράσης των Χρυσαυγιτών.

Οφείλουμε βέβαια να τους αναγνωρίσουμε μια ειλικρίνεια καθώς, τουλάχιστον, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν την, πραγματικά πολύ ικανοποιητική, συμμετοχή πλήθους Ελλήνων στην λειτουργία του πολυχώρου μας. Παρ’ όλα αυτά, (προ)καλούμε οποιονδήποτε επιθυμεί να δημοσιεύσει ανάλογα ρεπορτάζ, να επικοινωνήσει πρώτα μαζί μας ώστε να αποφύγει άλλες τραγελαφικές ανακρίβειες. Έως τότε, ενημερώνουμε ότι ο πολυχώρος ΣΑΡΙΣΑ και η Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής στο σύνολο της, λειτουργούν και θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως δικαιούνται, απολύτως νόμιμα και μαζί με αγωνιστικούς πυρήνες του Κινήματος μας σε πολλές ακόμα περιοχές της χώρας.

Επανέναρξη ανοιχτής λειτουργίας: Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

You may also like...

2 Responses

  1. Takis says:

    Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πως τις υπερεπαναστατικές δυνάμεις του εργαζόμενου λαού — που τις έχει γραμμένες στα παλιά του τα παπούτσια, αφού όλοι μαζί εκτός από τις κοινοβουλευτικές οργανώσεις παίρνουν μόνο 00.89 — τις έχει πειράξει που μία, κατά τα δικά τους λόγια, οργάνωση που έκλεισε να μπορεί να γιορτάζει τα Χριστούγεννα.

    Το πιό απολαυστικό είναι πως η Εφημερίδα των Συντακτών έχει καταντήσει να νομίζει πως είναι η τοπική KGB, διότι γράφει πώς οι πολίτες πήραν αυτήν τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθούν για την “αισχρή” γιορτή των Χριστουγέννων, και όχι την αστυνομία που, you know όπως λένε και στα χωριά της Βρετανίας, είναι η μοναδική τοπική υπηρεσία που έχει αποκλειστικά Συνταγματική δύναμη καταστολής!

    Επίσης, άλλο ένα σχόλιο για την πολυαγαπημένη μας Εφημερίδα των Συντακτών.
    Έχουν πολύ θεϊκό θράσος να μιλάνε για το μνημείο του ολοκαυτώματος όταν είναι πιό κραυγαλέοι αντισημιτιστές και από Οθωμανό Σουλτάνο.
    Ετούτοι δέν είναι εκείνα τα καλά παιδιά που πρίν από λίγους μήνες έδιναν συγχαρητήρια στους “woke SJW” αριστερόστροφους Αμερικανούς όταν έλεγα ότι θέλουν να δούν μία Παλαιστίνη “ελεύθερη από την ακτή έως την θάλασσα”?
    Που έλεγαν μπράβο στους Αμερικανούς πανεπιστημιακούς όταν εκείνοι δήλωναν πως “οι δηλώσεις και η βία εναντίον μαθητών, όπως το να ζωγραφίζουν αστεράκια του Δαβίδ στα σπίτια τους, ίσως και να μπορεί να θεωρηθεί αντισημιτισμός, αλλά μόνο με τα συμφραζόμενα!”

    Αφήστε λοιπόν φίλοι μας από την Εφημερίδα των Συντακτών τα τσιτάτα περί μνημείων.

    Αυτά από μένα. Καλή χρονιά με υγεία και ατσάλινη θέληση για τους αγώνες που έρχονται.

  1. January 5, 2024

    […] Περισσότερες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα Αντεπίθεση […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *