Κορνήλιος Ζέλεα Κοντρεάνου – «Για τους Λεγεωνάριούς μου»

Το βιβλίο «Για τους Λεγεωνάριούς μου», αποτελεί το αυτοβιογραφικό έργο του σπουδαίου Ρουμάνου Εθνικιστή ηγέτη Κορνήλιου Ζέλεα Κοντρεάνου, με εμβριθείς παραθέσεις ιδεολογικού και φιλοσοφικού περιεχομένου. Ο ανατρεπτικός λόγος του φλογερού επαναστάτη, ανατέμνει το κοινωνικό γίγνεσθαι της εποχής της δράσης του κινήματος της Σιδηράς Φρουράς, εν καιρώ βαθιάς πολιτικής διαφθοράς και απροκάλυπτης εβραϊκής ραδιουργίας.

Η μεταφυσική διάσταση του αγώνα του «Καπιτάν» και των συντρόφων του με επιδίωξη την Ανάσταση της Φυλής, αλλά και ο μυστικιστικός χαρακτήρας της οργάνωσης, θα συγκεράσουν τα πεπρωμένα της Εθνικής κοινότητας με την Σταυροφορία των Χριστιανών ασκητών, μαχητών της Λεγεώνας ενάντια στον αθεϊσμό και την πλουτοδημοκρατία. Πρόκειται για ένα βιβλίο-ύμνος στον ερασιθάνατο πολεμιστή της Ιδέας ανεκτίμητης ιστορικής και ιδεολογικής αξίας, το οποίο προσφέρεται εδώ και χρόνια στο Ελληνικό αναγνωστικό κοινό μέσω του πλούσιου εκδοτικού έργου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής.

Τελευταία αντίτυπα της Ελληνικής μετάφρασης διατίθενται κάθε Παρασκευή 19:00-22:00 στον εθνικιστικό πολυχώρο ΣΑΡΙΣΑ(Καζαντζάκη 4, Θεσσαλονίκη) και κατά παραγγελία μέσω e-mail στο storethess@gmail.com

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *