Απάντηση στην εκπομπή της ΕΡΤ “Ώρα Μηδέν” – ΒΙΝΤΕΟ

Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση εκπομπή υπό τον τίτλο “Νέοι και ακραία βία” η οποία περιείχε πληθώρα έμμεσων αλλά και άμεσων (όπως το επισυναπτόμενο απόσπασμα) αναφορών στην δράση του Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συγκεκριμένα του Μετώπου Νεολαίας. Κατ’ αρχάς βρισκόμαστε στην… δυσάρεστη θέση να πρέπει για πολλοστή φορά να διορθώσουμε δημοσιογράφους οι οποίοι δεν φαίνεται να κοπιάζουν ιδιαίτερα για την ακρίβεια των “ρεπορτάζ” που δημοσιεύουν. Σε αντίθεση λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στο σπικάζ, με το οποίο ντύθηκαν πλάνα πρόσφατων εξορμήσεων μας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αποτελεί ούτε αποτέλεσε ποτέ “εγκληματική οργάνωση”. Αυτό φυσικά θα το είχαν διαπιστώσει εύκολα οι επιμελητές της εν λόγω εκπομπής εάν είχαν κάνει τον ελάχιστο κόπο να επισκεφθούν την παρούσα ιστοσελίδα που πολύ βολικά παρατίθεται σε όλα τα βίντεο του Μετώπου Νεολαίας που χρησιμοποίησαν. Είναι βεβαίως γεγονός ότι ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο άνθρωπος που μας δίδαξε τον όμορφο αυτό Αγώνα, καθώς και πολλοί Συναγωνιστές μας φυλακίστηκαν μετά από μια δίκη-παρωδία ακριβώς επειδή οι κυβερνώντες (δεξιοί και αριστεροί) δεν μπορούσαν να τους ελέγξουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Γι αυτό ακριβώς εμείς από την μεριά μας δεν ξεχνάμε τις θυσίες κανενός από τους πολιτικούς κρατουμένους του Κινήματος μας και με το παράδειγμα και την καθοδήγηση τους συνεχίζουμε να δίνουμε την μάχη για μια Ελεύθερη Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, και σε αντίθεση με την σκόπιμη παραπληροφόρηση που διαδίδεται από τους εχθρούς μας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει ένα καθ’ όλα νόμιμο πολιτικό Κίνημα και δεν υπάρχει κανένας νόμος που μπορεί να το αλλάξει αυτό. Τα μέσα επικοινωνίας μας είναι διαθέσιμα δημόσια για όποιον σκοπεύει να κάνει την δουλειά του σωστά και θέλει περισσότερες διευκρινίσεις, γλιτώνοντας τον άχαρο ρόλο να μιλά για εμάς χωρίς εμάς…

Όσον αφορά το γενικότερο θέμα της εκπομπής, καθ’ όλη την διάρκεια της οι συμμετέχοντες, με πρώτο τον γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας, αναλώθηκαν σε γενικόλογες παρατηρήσεις και άνευ ουσίας σχόλια, συγχέοντας διαφορετικά γεγονότα και αποφεύγοντας να θίξουν “άβολες” λεπτομέρειες. Ξεκινώντας από την δολοφονία του 19χρονου Άλκη κανείς από τους κατά τα άλλα λαλίστατους συντελεστές δεν τόλμησε να αναφερθεί στην εθνική και πολιτική ταυτότητα της συμμορίας στυγνών δολοφόνων που αποτελούταν από ένα μείγμα Αλβανών σοβινιστών και εγχώριων αντιφασιστών μπάχαλων. Αντ’ αυτού με μια προπαγανδιστική και εντελώς ασύνδετη μετάβαση η εκπομπή συνεχίστηκε με αναφορές στα γεγονότα που εξελίχθηκαν έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Και πάλι, αγνοώντας τα πλάνα που οι ίδιοι πρόβαλλαν, ουδείς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δηλωμένοι εξωσχολικοί επιχείρησαν να εισβάλουν στον σχολικό χώρο με βίαιες απειλές εναντίον μαθητών, όπως αποδεικνύεται από πλήθος οπτικοακουστικού υλικού. Ουδείς ρώτησε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στο πάνελ τι μέτρα πρόκειται να ληφθούν για την προστασία των μαθητών από τις εν λόγω πολυπολιτισμικές γκρούπες θρασύδειλων, και έτσι ανενόχλητος συνέχισε να προκαλεί την νοημοσύνη των τηλεθεατών μιλώντας για “μέτρα αποδοχής της… διαφορετικότητάς”. Προς τιμήν τους οι δύο συμμετέχοντες διευθυντές λυκείων απέφυγαν τις γελοιότητες περί “ακροδεξιάς και εθνικιστικής βίας” όλων των παραπάνω.

Συμπερασματικά, εάν οι διάφοροι “ευαισθητοποιημένοι” κύριοι και κυρίες νοιάζονται πραγματικά για την ασφάλεια των νέων το πρώτο που θα έπρεπε να επιδιώξουν είναι η καταστολή των (πραγματικών) εγκληματιών που δρουν υπό την προστασία όλων, ανεξαιρέτως, των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων! Είναι οι αγαπημένοι του καθεστώτος αντιφασίστες που απειλούν την σωματική ακεραιότητα μαθητών και έχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε βόθρους παραβατικότητας. Είναι οι περίφημοι “οικονομικοί πρόσφυγες” που έχουν εισάγει πρωτόγνωρες μορφές βίας και έχουν εκτοξεύσει τους δείκτες των απεχθέστερων εγκλημάτων (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία). Αν δε επιθυμούν να ανακαλύψουν τα αίτια της αντιδραστικής συμπεριφοράς των Ελλήνων Νέων, τους προτρέπουμε να τα αναζητήσουν στα αντιεπιστημονικά αφηγήματα που έχουν εισαχθεί στην εκπαίδευση (και γενικότερα στον δημόσιο λόγο) τα τελευταία χρόνια. Θεωρίες που επιτίθενται στην ίδια την φύση των Νέων στοχεύοντας την βιολογική τους ταυτότητα με παρανοϊκούς ισχυρισμούς περί ανυπαρξίας φυλής και φύλου, καταπιέζοντας τα πηγαία ένστικτα εθνικής υπερηφάνειας και υγιούς φυλετικού ρόλου. Η αντιρατσιστική μπίζνα ωθεί νέα παιδιά στην σύγχυση και σε αυτοκαταστροφικά μονοπάτια, το μοναδικό αντίδοτο σε αυτή την πνευματική αρρώστια είναι οι Αξίες του Εθνικισμού!

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *