Αφισοκολλήσεις του Μετώπου Νεολαίας ενάντια στους πλειστηριασμούς

Το υπερφλέγον ζήτημα της στέγασης απασχολεί σύσσωμη την Ελληνική κοινωνία, με τις τιμές ενοικίων αλλά και αγοράς πρώτης κατοικίας να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Οι απειράριθμοι εκβιαστικοί πλειστηριασμοί από την άλλη, οι οποίοι έχουν διεξαχθεί από τα χρόνια των μνημονίων και εντεύθεν, φανερώνουν την αναλγησία του αστικού καθεστώτος αλλά και την προκλητικότητα των ασύδοτων funds, τα οποία αποτελούν “μπροστινούς” εικονικούς σχηματισμούς υπερεθνικών χρηματιστηριακών κυκλωμάτων.

Ενάντια σε αυτό το δυσμενές κοινωνικοοικονομικό πλαίσιο το οποίο έχει διαμορφωθεί εις βάρος των συμπατριωτών μας, κλιμάκια του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν πολύωρες αφισοκολλήσεις στην πολύπαθη Δυτική Θεσσαλονίκη, το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου, διανέμοντας ταυτόχρονα εθνικιστικό ενημερωτικό υλικό στις πλατείες των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης. Οι Συναγωνιστές ήρθαν σε επαφή με νέες οικογένειες και πολίτες κάθε ηλικίας, μιλώντας ενάντια στις αρπακτικές μεθοδεύσεις των τραπεζών, οι οποίες ενώ ανακεφαλαιοποιήθηκαν πολλάκις με το αίμα και το υστέρημα του ελληνικού λαού, επιδεικνύουν πρωτοφανή ζήλο στο ξεσπίτωμα και την αντικατάσταση των Ελλήνων από νέους “πολύχρωμους ιδιοκτήτες” από την Ασία και την Αφρική.

Είναι γνωστό τοις πάσι εξάλλου πως με τις “ευλογίες” της εθνοκτόνου Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι κυβερνήσεις είχαν βάλει από πολύ παλιά στο στόχαστρο τις ιδιοκτησίες των Ελληνικών οικογενειών, εκπονώντας ταυτόχρονα πολυδάπανα σχέδια στέγασης των “νέων κατοίκων” της πολυφυλετικής χαβούζας που θέλουν να δομήσουν. Εκτός αυτού, τα υψηλά ποσοστά ιδιοκατοίκησης στην χώρα μας αποτελούσαν διαχρονικά ανάχωμα στα επιχειρηματικά πλάνα των πλουτοκρατών του “real estate”. Τουτέστιν, ενώ οι Έλληνες πολίτες γονατίζουν από το μνημονιακό χαράτσι του ΕΝΦΙΑ και τα νεαρά ζευγάρια αδυνατούν να στεγάσουν τις δικές τους νέες οικογένειες ελληνόπουλων ελέω εξωφρενικών ενοικίων, περιουσίες ζωής που χτίστηκαν με κόπους δεκαετιών καταλήγουν να περνάνε στην κυριότητα άπληστων τοκογλύφων.

Φυσικά αυτά τα κοράκια δεν αποζητούν την κατάσχεση των ανά την επικράτεια κτιριακών εγκαταστάσεων των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, των κομμάτων τα οποία διέλυσαν την Πατρίδα και χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες. Έχουν όμως το φιλελεύθερο θράσος να πετάνε στον δρόμο ανθρώπους των οποίων τα εισοδήματα καταβαραθρώθηκαν (και) λόγω των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόστηκαν για να ευνοηθούν ακριβώς οι ίδιοι οι θύτες αυτού του αντιλαϊκού εγκλήματος. Καθίσταται κοινός τόπος λοιπόν πως πέρα από την πολιτική μάχη για την καλυτέρευση των συγκαιρινών συνθηκών διαβίωσης των Ελλήνων συμπολιτών μας, είναι πολύτιμη η συνειδητοποίηση στις πλατιές λαϊκές μάζες πως το παρόν σύστημα δεν διορθώνεται, ούτε “μεταρρυθμίζεται”, αλλά γκρεμίζεται συθέμελα, ώστε να δομηθεί πάνω στα ερείπια του το Εθνικό κράτος της Χρυσής Αυγής ως στιβαρός εγγυητής της κοινωνικής δικαιοσύνης.

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *