Μνήμη Μίκη Μάντακα 2021

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, όπως ανελλιπώς πραγματοποιεί κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τίμησε -παρά τις απαγορεύσεις- την Μνήμη του Έλληνα Εθνικιστή Μίκη Μάντακα, ο οποίος έπεσε απο σφαίρες άναδρων ακροαριστερών στην Ιταλία κατά την διάρκεια των αιματηρών συγκρούσεων που έμειναν γνωστές ως “Χρόνια του μολυβιού”.

Οι εκατοντάδες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν μία άκρως συμβολική εκδήλωση μνήμης στο Σημείο Δολοφονίας των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών μας στο Νέο Ηράκλειο. Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης, πιστοί στην σημαία του Εθνικισμού, την ίδια Σημαία που υπερασπίστηκε και ο Μίκης Μάντακας, είναι τα νεότερα θύματα του ακροαριστερού μένους ενάντια σε κάθε τι Εθνικό, είναι οι τελευταίοι Μάρτυρες της Ιδέας και της Ελλάδας.

Διαβάστηκε μια λιτή ομιλία που μνημόνευσε τα γεγονότα της δολοφονίας του Μίκη Μάντακα καθώς φυσικά και του Γιώργου και του Μανώλη και Πιστοί στον Καθήκον και την Ιστορία βροντοφωνάξαμε την λέξη ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Εκ μέρους του άδικα φυλακισμένου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής κατατέθηκε στεφάνι στο σημείο της στυγερής δολοφονίας απο μέλος του Μετώπου Νεολαίας, στην Μνήμη των Ελλήνων Εθνικιστών που έδωσαν την Ζωή τους σε Ιταλία και Ελλάδα.

Έπειτα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *