Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Πώς το ίδιο το σύστημα σκοτώνει τη νεολαία του…

Αποτελεί οδυνηρή πραγματικότητα η έξαρση του φαινομένου της χρήσης ναρκωτικών στις μέρες μας. Το πρόβλημα παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις αν αναλογιστούμε την εξάπλωσή του στο χώρο της νεολαίας και κάνει επιτακτική την ανάγκη να πάρουμε ξεκάθαρα επικριτική στάση απέναντι στα ναρκωτικά και στους κινδύνους που εγκυμονούν. Η διακίνηση των ναρκωτικών αλλά και οι αιτίες που οδηγούν στην εξάρτηση από αυτά πρέπει να αναζητηθούν στα γενικότερα οικονομικοκοινωνικά  πλαίσια της εποχής στην οποία ζούμε. Η χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν είναι ελεύθερη, ατομική επιλογή. Αντίθετα η διακίνησή τους αποτελεί μια τεράστια οικονομική επιχείρηση, η οποία μάλιστα αποφέρει κέρδη που ξεπερνούν τα 500 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα είναι αυτό που σου επιβάλλει αυτή τη θανατηφόρα εξάρτηση. Και αυτό γιατί; Επειδή για το διεφθαρμένο αυτό σύστημα τα ναρκωτικά αποτελούν πανάκεια την ανεργία, την φτώχεια, τα πολιτιστικά αλλά κερδοφόρα σκουπίδια και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Το ίδιο παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα επιθυμεί να ναρκώσει το μυαλό και να εξαντλήσει το σώμα όλων των νέων με απώτερο σκοπό να ελέγχει τις επιλογές μας και να καθορίζει τη στάση μας καθώς το σύστημα γνωρίζει πολύ καλά πως οι νέοι προδιαγράφουν το μέλλον. Και με μία νεολαία μάχιμη, διεκδικητική, και ασυμβίβαστη το μέλλον όλων των διεφθαρμένων που συνιστούν μέρος αυτού του σάπιου συστήματος, προδιαγράφεται δυσοίωνο. Για αυτό λοιπόν-επειδή φοβούνται- δημιουργούν ολόκληρες στρατιές νέων από ζωντανούς-νεκρούς που έχουν σκυμμένο το κεφάλι και αναγνωρίζουν ως μόνη λύση τη φυγή.
 
Εμείς η νεολαία του πιο μάχιμου κινήματος αντιμετωπίζουμε με ψηλά το κεφάλι αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα. Αντιπαλεύουμε να εξολοθρεύσουμε αυτό το ανήθικο όπλο του συστήματος που αργά ή γρήγορα οδηγεί στο θάνατο. Δεν συμβιβαζόμαστε σε καμία περίπτωση με την απανθρωπιά του κατεστημένου. Αντιδρούμε και διεκδικούμε τα δικαιώματά μας. Με λίγα λόγια δεν στεκόμαστε παθητικοί αποδέκτες των οργίων που διαδραματίζονται γύρω μας, αλλά περνάμε στην αντεπίθεση.  

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 48 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.