Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

Θράκη Γη Ελληνική!

Η δεινή οικονομική θέση της Ελλάδος, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τους ολέθριους χειρισμούς των μεταπολιτευτικών πολιτικών ηγεσιών, αποτελεί μια φτηνή δικαιολογία για να καλυφθεί η γύμνια του κοινοβουλευτικού κράτους στους τομείς της εσωτερικής ασφάλειας, της εξωτερικής πολιτικής και άμυνας της χώρας. Επί της ουσίας, η ύπαρξη του μεταπολιτευτικού κράτους εξυπηρετεί ένα και μοναδικό σκοπό, ο οποίος βρίσκεται μακράν της διαφύλαξης των εθνικών συμφερόντων: την αποπληρωμή των παράλογων και παράνομων τόκων του διεθνούς κερδοσκοπικού συρφετού.

Εν τούτοις, δεν υπάρχει στην Παγκόσμια Ιστορία παράδειγμα Έθνους, το οποίο να εξαφανίστηκε ελέω της οικονομικής δυσπραγίας. Το κράτος-Έθνος, είναι ένας ζων οργανισμός, ο οποίος έχει αποτελείται από άτομα κοινής καταγωγής, με στόχο την διασφάλιση και προώθηση των συμφερόντων της κοινότητος αυτής. Κατά συνέπεια, το κράτος-Έθνος είναι η πολιτική έκφραση της θέλησης μια κατηγορίας ατόμων κοινού αίματος για να πορευτούν προς το μέλλον. Αντίθετα προς την διαμορφωμένη μαρξιστική και νεοφιλελεύθερη αντίληψη, το Έθνος δεν είναι εταιρεία ώστε να χρεοκοπήσει. Η προσπάθεια των αστικών κομμάτων να μας τρομοκρατήσουν, προβάλλοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα το φάντασμα της χρεοκοπίας, είναι αστήρικτο και αίολο. Άλλωστε το σύγχρονο ελληνικό κράτος, χτίστηκε πάνω στη λαϊκή θέληση για Λευτεριά και όχι για χρήμα, προτάσσοντας το ηρωικό: « την Ελλάδα θέλουμε κι ας τρώμε πέτρες»!
 
Παρά ταύτα και αποκρύπτοντας την ιστορική πραγματικότητα, η μεταπολιτευτική ελίτ της προδοσίας της Πατρίδος, επιμένει να εξαπατά τους αδαείς, προβαίνοντας σε επαίσχυντες συμφωνίες με τους εχθρούς του Έθνους, στις
πλάτες πάντοτε του Λαού μας. Πράγματι, τρία έτη μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, γίνεται σήμερα ολοφάνερη η σκοπιμότητα των προδοτικών συμφωνιών μεταξύ της μεταπολιτευτικής κλίκας που εξουσιάζει και των  διεθνών τοκογλύφων: επιδιώκουν το ξεπούλημα της Ελληνικής Γης και την βιολογική εξολόθρευση του Έθνους μας.
 
Στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής ιδιαίτερα, τα έργα του αντεθνικού κράτους αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ένα ψοφοδεές και δειλό ελληνόφωνο κράτος, φοβάται να διακηρύξει την ανεξαρτησία του, συμπεριφερόμενο ως ένα θλιβερό προτεκτοράτο στα πλαίσια της νέας τάξης πραγμάτων. Εν προκειμένω, η αδυναμία ή δειλία της κυβέρνησης Σαμαρά να προχωρήσει στο αναφαίρετο εκ του διεθνούς δικαίου δικαίωμα για την ανακήρυξη της ΑΟΖ, η εγκατάλειψη του Καστελόριζου, η διάσπαση του ενιαίου αμυντικού μετώπου Ελλάδος-Κύπρου, η αδράνεια στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, η συνεχής και αυξανόμενη προκλητικότητα των Αλβανών, καταδεικνύουν την καθολική χρεοκοπία του μεταπολιτευτικού κράτους. Το ζήτημα για το Ελληνικό Έθνος βέβαια, δεν έγκειται στο αν θα βυθιστεί το μεταπολιτευτικό κράτος-οπερέτα στην άβυσσο της ιστορίας. Το ζήτημα είναι αν θα κατορθώσει να συμπαρασύρει μαζί του, ένα περήφανο και ένδοξο Έθνος.
 
Πέραν όμως της διαρκούς υποχωρητικότητος στο πεδίο της διεθνούς πολιτικής, η Ελλάς έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρότατο κίνδυνο, ο οποίος αρχίζει να κάνει απειλητικά την εμφάνισή του: ο τουρκικός παράγοντας στην Ελληνική Θράκη. Παραμένει άξια απορίας, η αδιαφορία του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου, μπροστά στην εντεινόμενη και απροκάλυπτη τουρκική προκλητικότητα.
 
Όσο όμως το κράτος των Αθηνών θα στέκει αδιάφορο προς τις ανάγκες του Ελληνισμού της Θράκης, τόσο περισσότερο θα εξαπλώνεται η ευεργετική πολιτική δράση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, δράση η οποία αποτελεί την ύστατη ελπίδα του δοκιμαζόμενου Ελληνισμού, απέναντι στην εκτόνωση της ασιατικής επιβουλής. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, αναλογιζόμενος την επιτακτική ανάγκη της διαρκούς και ηχηρής παρουσίας του εθνικιστικού λόγου στην ακριτική μας περιοχή, προχώρησε από το φθινόπωρο του περασμένου έτους, στην ίδρυση τριών νέων Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος, στις πρωτεύουσες των τριών νομών της Θράκης.
 
Το γεγονός αυτό, αντιμετωπίστηκε με ανακούφιση από τον ντόπιο πληθυσμό, ως μια δυναμική απάντηση στην ανθελληνική δράση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και των πρακτόρων της Άγκυρας. Εν τούτοις, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο στις αντεθνικές αριστερίστικες γκρούπες και κόμματα, όσο και στα τουρκόφρονα στοιχεία, τα οποία είχαν συνηθίσει στην ασυδοσία. Προκειμένου να αποφευχθεί η προοπτική αυτή, επιχείρησαν από κοινού, μαρξιστές και πράκτορες της Άγκυρας να ακυρώσουν τη νόμιμη πολιτική δραστηριότητα ενός πολιτικού Κινήματος, το οποίο έλαβε στις τελευταίες εκλογές την υποστήριξη 500.000 Ελλήνων. Η λυσσασμένη επίθεση του γελοίου συνονθυλεύματος μπολσεβίκων και ισλαμιστών όμως, τσακίστηκε μπρος στην ακλόνητη θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών: τα γραφεία εγκαινιάστηκαν, οι Τοπικές λειτουργούν κανονικά, το Κίνημα προχωρά!
 
Αρκούσε η αντίδραση της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο, ενάντια στη δράση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ώστε το ζήτημα της κρατικής αδιαφορίας να λάβει μεγάλες διαστάσεις και να καταδικαστούν οι πρακτικές εκείνων που βρίσκονται στην ελληνική Βουλή, εξυπηρετούν όμως τουρκικά συμφέροντα. Ο κύριος Χατζηοσμάν, περιόδευσε στην Τουρκία, δίνοντας το παρόν σε εκδηλώσεις «συμπαράστασης στους Τούρκους της Δυτικής Θράκης»! Όλα τα κοινοβουλευτικά αστικά κόμματα, απέφευγαν να τοποθετηθούν επί του ζητήματος, αποσκοπώντας σε μικροπολιτικά και ψηφοθηρικά οφέλη. Όμως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, δεν είναι ένα αστικό κόμμα. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, δεσμεύτηκε να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την υπεράσπιση του Λαού και της Πατρίδος. Κι αυτό πράττει.
 
Ενώ μέχρι τότε λοιπόν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κύριος Βενιζέλος, διατυμπάνιζε αριστερά και δεξιά την «αντιεθνικιστική σταυροφορία» του κατά της Χρυσής Αυγής, ήρθε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να τον ξεγυμνώσει πολιτικά και ηθικά στα μάτια του Ελληνικού Λαού, αποδεικνύοντας ότι η ανθελληνική δράση του κυρίου Χατζηοσμάν είναι απόλυτα ανεκτή τόσο για το ΠΑΣΟΚ όσο και για τον πρόεδρό του. Οι μάσκες είχαν πέσει, εκείνοι που δήλωναν πατριώτες και κατηγορούσαν το Κίνημα των Εθνικιστών ως «ναζιστική συμμορία», υπήρξαν στην ουσία οι πιο φθηνοί και άθλιοι προδότες. Όσο περνά ο καιρός, τόσο περισσότερο θα αναδεικνύεται η προδοτική στάση
των μεταπολιτευτικών ηγεσιών στο ζήτημα της Θράκης. Αν όμως πριν, ο Λαός μας φαινόταν έρμαιο των επιθετικών διαθέσεων της Άγκυρας διά των πρακτικών του προξενείου, σήμερα μπορεί να βασίζεται στην αγωνιστική διάθεση και το υψηλό φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Χρέος της Ελληνικής Νεολαίας της Θράκης, να σταθεί στο πλευρό των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής, σηκώνοντας περήφανα και ψηλά τη Σημαία της Εθνικής Αντίστασης.
 
Η Θράκη δεν παραδίδεται, ήταν και θα μείνει για πάντα Ελληνική!

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 87 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.