Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Με τους άγνωστους στρατιώτες ή με τους "τσίπρες";

Το όνομα της Μακεδονίας μας, ανήκει στους ήρωες προγόνους μας! Το όνομα της Μακεδονίας μας, ανήκει στον ελληνικό λαό που ζει σήμερα. Το όνομα της Μακεδονίας μας, ανήκει σε αυτούς που έρχονται. 

Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, δεν έχει το δικαίωμα καμία κυβέρνηση να πουλήσει κάτι το οποίο ανήκει στον Έλληνα, εάν πρώτα δεν τον ρωτήσει. Αλλά τόσο υποκριτές είναι, ευχαριστούνε τον ελληνικό λαό και μιλάνε καθημερινά για τις δήθεν δημοκρατικές διαδικασίες που τους ανέδειξαν σε κυβέρνηση. Αυτή την περίοδο, όμως, ποιά δημοκρατία (δημοψηφίσμα), ποιός  κυρίαρχος ελληνικός λαός... Όλα αυτά είναι επιζήμια, καθώς δεν συνάδουν με το συμφέρον της Ελλάδας, αλλά ούτε και οι Έλληνες γνωρίζουν τους λόγους και τα υποτιθέμενα ανταλλάγματα που προσφέρονται για το όνομα της Μακεδονίας μας, επομένως δεν έχουν και το δικαίωμα να επιλέξουν και την πορεία που θα χαράξει αυτός ο τόπος. Το ερώτημα, όμως, που τίθεται είναι: Χρειάζεται να γνωρίζει ο ελληνικός λαός τους υποτιθέμενους λόγους, ώστε να δώσει μια ανάλογη απάντηση; Κατηγορηματικά: ΟΧΙ! Και οι λόγοι είναι ιστορικοί, πολιτιστικοί, φυλετικοί, είναι λόγοι βαμμένοι με αίμα, ώστε σήμερα να μπορεί να μιλάει ο Τσίπρας και ο κάθε κατακα(η)μμένος...στο όνομα της ελευθερίας. Οι άγνωστοι στρατιώτες πέθαναν συνειδητά για την Μακεδονία μας και ο Τσίπρας συνειδητά την ξεπουλάει.

Ο ελληνικός λαός, λοιπόν, θα πρέπει πρώτα από όλα να επιλέξει: είναι με τους άγνωστους στρατιώτες ή με τους «τσίπρες», συνδέεται με το παρελθόν του ή με τους «τσίπρες» του σήμερα που του καθορίζουν την πορεία του. Να αναλογιστούν είχαν δίκιο τελικά οι άγνωστοι στρατιώτες που πέθαναν για την Μακεδονία μας ή τελικά έπρεπε να συνυπάρξουν "ειρηνικά"...

Την απάντηση την γνωρίζουμε για αυτό και πιστεύουμε στον αγώνα μας, για αυτό συνεχίζουμε να οικοδομούμε τις βάσεις της νέας Ελλάδας που έρχεται.

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 52 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.