Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Διοργάνωση αθλητικών αγώνων υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής

 

ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!

 

Το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017, μια πολύ ξεχωριστή και όμορφη εκδήλωση έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, στον νέο πολυχώρο του Εθνικιστικού Κινήματος. Επρόκειτο για την διοργάνωση αγώνων μιας ποικιλίας μαχητικών αθλημάτων, που δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από μια κανονική διοργάνωση ανάλογου περιεχομένου, καθώς υπήρχε ρινγκ, τραπέζι χειροπάλης, έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες του αντικειμένου, αλλά και νεότεροι αθλητές στον χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τα αρχαία ελληνικά αγωνίσματα της Πυγμαχίας, της Πάλης και του Παγκρατίου, από τα οποία προέρχονται όλες οι πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά σπορ, καθώς επίσης και πιο σύγχρονες εκφράσεις αυτών, όπως είναι το Kick-Boxing, το Muay-Thai και το MMA (Mixed Martial Arts).

Με τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους, ο χώρος κατακλύστηκε στην κυριολεξία από πλήθος κόσμου και ειδικότερα από την Εθνικιστική Νεολαία, που μέσω της δυναμικής της αυτής παρουσίας δηλώνει μάχιμη και πάντα έτοιμη να αντισταθεί στις νοσηρές προθέσεις του σάπιου και παρηκμασμένου καθεστώτος.

Στην διοργάνωση αυτή, βεβαίως, συμμετείχαν μέλη από το Μέτωπο Νεολαίας, την αιχμή του δόρατος του Εθνικιστικού Αγώνος, καθώς και βουλευτές του Κινήματος, που διαθέτουν και την τόλμη και το σθένος να διαχωρίζουν με κάθε τρόπο τους εαυτούς τους από το υπόλοιπο «δημοκρατικό τόξο», καθώς με την συμμετοχή τους αυτή αποδεικνύουν περίτρανα, για μια ακόμη φορά, πως η ιδεολογία μας δεν στηρίζεται σε στείρες και νεκρές αντιλήψεις, αντιθέτως έχει ως θεμέλιο λίθο της τον δυναμισμό, την ενεργητικότητα, την ζωντάνια, την θέληση για ζωή και δημιουργία, μα πάνω από όλα τον συνεχή και ασυμβίβαστο αγώνα!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γιώργος Πετρόχειλος ως παρουσιαστής των αγώνων, καθώς και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Χειροπάλης Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, παρουσιάζοντας τους αγώνες χειροπάλης αντίστοιχα, που τιμά διεθνώς τα ελληνικά χρώματα και καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους.

Αμφότεροι εξήραν το Εθνικιστικό Κίνημα για την πρωτοβουλία του αυτή, και πολύ περισσότερο τους νέους Εθνικιστές, που ενάντια στα πάσης φύσεως παθολογικά πρότυπα, την μαλθακότητα, την αδράνεια, τις διάφορες εξαρτήσεις, τον φόβο και την δειλία, προτάσσουν την μαχητικότητα, την σωματική και πνευματική υγεία, την ευγενή άμιλλα, το θάρρος και την τόλμη.

Άλλωστε, σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν να δοθεί στην σύγχρονη κοινωνία, και πολύ περισσότερο στα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του τόπου αυτού, το μήνυμα πως το ανθρωπινό ον είναι μια ψυχοσωματική οντότητα, για την ισορροπημένη και αρμονική ανάπτυξη της οποίας είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη καλλιέργεια του νου και του σώματος, δηλαδή της πνευματικής μας οξύνοιας και της σωματικής μας ρώμης.

 

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ:

 

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

 

 

Παρουσιαστής της βραδιάς, ο Γιώργος Πετρόχειλος.

 

 

Την διοργάνωσε άνοιξε η μικρή αθλήτρια του kick-boxing Μαρία Ντάσιου, που παρουσίασε επίδειξη σκιαμαχίας και τεχνικών σε στόχους πυγμαχίας.

 

 

Επίδειξη αυτοάμυνας γυναικών, με την συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου και μέλη του Μετώπου Νεολαίας.

 

 

 Αγώνας πυγμαχίας, ανάμεσα σε δύο νεαρούς, αλλά έμπειρους πυγμάχους.

 

 

Αγώνας kick-boxing μεταξύ του Νίκου Αποστόλου από την Τ.Ο. Πειραιά και του Καλλίστρατου Σιμάκου από την Τ.Ο. Σαλαμίνας.

 

 

Αγώνας με όρους Κ-1 (πυγμαχία, χαμηλά λακτίσματα και γόνατα) ανάμεσα σε δύο έμπειρους συναγωνιστές.

 

 

Aγώνας πυγμαχίας με αθλητές από την Τ.Ο. Αχαρνών (Μουλάς vs Γαγλίας).

 

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Χειροπάλης, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος.

 

 

Στους αγώνες χειροπάλης αναμετρήθηκε ο Γιάννης Αϊβατίδης με τον Χρήστο Μουλά και στη συνέχεια δύο συναγωνιστές από το κοινό.

 

 

Αγώνας ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) με όρθια μάχη, αλλά και μάχη στο έδαφος ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Χρυσάφη Γουγουσάκη.

 

 

Αγώνας πυγμαχίας ανάμεσα σε δύο πολύ γρήγορους και έμπειρους αθλητές.

 

 

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τον αγώνα του Γιώργου Γερμενή με τον Δημήτρη Θεοδωρακόπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 74 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.