Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2008

"Στα Μονοπάτια των Ηρώων": οπτικοακουστικό υλικό από την τελετή των Θερμοπυλών

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 2008… Από την Αιώνια Δόξα της αρχαίας Ελλάδος στο ζοφερό σήμερα. Η ελπίδα αναγεννιέται. Τίποτε δεν τελειώνει όσο υπάρχουν όλοι εκείνοι που δεν παραδίδονται στον ωχαδερφισμό και την δειλία. Από την ποτισμένη με Αίμα Ηρώων γη, ανανεώσαμε τον Όρκο μας για να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στα Μονοπάτια Εκείνων των εκλεκτών Ελλήνων διαβήκαν την σφαίρα του Μύθου ως Θριαμβευτές.
 
Σάββατο 26 Ιουλίου και όπως κάθε χρόνο στα τέλη του μηνός, βρεθήκαμε ξανά στο Μεγάλο Πεδίο των Αθάνατων Ηρώων της Μάχης των Θερμοπυλών. Σιωπηλοί και γεμάτοι δέος, οι πρώτοι συναγωνιστές ξεκίνησαν από νωρίς τις εργασίες για την εκδήλωση, ενώ εκατοντάδες ακόμα συναγωνιστές κατεύθαναν για να ενωθούν στην νέα Φάλαγγα των Εθνικιστών. Από την πρώτη κιόλας στιγμή δώθηκε ξεκάθαρα το στίγμα της ιδιαίτερης αυτής Τελετής: «Δεν είμαστε σήμερα εδώ για μνημόσυνα και κλάψες… Δεν είμαστε εδώ σαν γραφικοί προγονόπληκτοι… Ήρθαμε να ανανεώσουμε τον Αγωνιστικό μας Όρκο, σαν προσκυνητές της Πατρώας Λατρείας του Αίματος και της Τιμής! ΦΥΛΑΤΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!»

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 60 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.