Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Πολιτικός Στρατιώτης [#97]

Εθνικιστική Αντίσταση στην Εξομοίωση
 
«Άριστος τρόπος του αμύνεσθαι το μη εξομοιούσθαι»
Μάρκος Αυρήλιος
 
Φυλακισμένη, φιμωμένη από όλα τα μέσα, υφιστάμενη πλήθος διώξεων και απαγορεύσεων, έτσι διεξάγει τον Πολιτικό Αγώνα η σύμφωνα με τις τελευταίες εθνικές εκλογές, τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Όταν λοιπόν οι επιλογές στενεύουν, τότε είναι πρέπον να διδασκόμαστε από το παρελθόν.
 
«Ο καλύτερος τρόπος για να αντιστέκεσαι είναι να μην εξομοιώνεσαι», παρατηρεί εύστοχα ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Μάρκος Αυρήλιος. Πόσο πράγματι επίκαιρη η ρήση του και πόσο διδακτική για μας τους Έλληνες Εθνικιστές!
 
Καθήκον του κάθε Εθνικιστή να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις και έναντι οιουδήποτε τιμήματος κατά της εξομοίωσης. Μόλις τρία έτη έχουν παρέλθει από την ημέρα εκείνη κατά την οποία ο Αρχηγός και συναγωνιστές μας εισήλθαν στη Βουλή των Ελλήνων, για να εκπροσωπήσουν μισό εκατομμύριο Ελληνικού Λαού. Το Κίνημα διέβη τις πύλες της κοινοβουλευτικής αρένας ως κάτι το Νέο, το Αμόλυντο, το Ανόθευτο. Αυτή την εικόνα είχε τόσο η μάζα των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, όσο επίσης και η συντριπτική πλειοψηφία εκείνων που δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή.
 
Τούτη η χαώδης διαφορά μεταξύ του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και των λοιπών πολιτικών δυνάμεων της Δεξιάς και της Αριστεράς, υπήρξε άλλωστε σημείο τριβής το οποίο προκάλεσε και την εξαπόλυση του μίσους από το λεγόμενο «συνταγματικό» τόξο εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Ενώ λοιπόν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών εξέφρασε ξεκάθαρα τις πολιτικές του θέσεις στο Λαό μας καλλιεργώντας την αμφισβήτηση προς ένα Καθεστώς διεφθαρμένων, οι αντίπαλοί του επιδόθηκαν στις ύβρεις, στη λάσπη και στη συκοφαντία, σπέρνοντας το μίσος ως απάντηση στην αμφισβήτηση. Προς τι όμως αυτό το μίσος, το οποίο έφθασε μέχρι του σημείου της δικαιολόγησης πολιτικών δολοφονιών μελών της Χρυσής Αυγής και μέχρι της αντισυνταγματικής και συνεπώς παράνομης, πολιτικής δίωξης της κοινοβουλευτικής της ομάδος και δεκάδων Εθνικιστών;
 
Η εξαπόλυση του μίσους και όσα επακολούθησαν, ήσαν το αποτέλεσμα της συνειδητοποίησης -από μέρους των καθεστωτικών δυνάμεων- της διαφορετικότητας των Εθνικιστών. Κυρίως όμως του γεγονότος ότι η διαφορετικότητα αυτή δεν ήταν δυνατό να μεταβληθεί ή με πιο απλά λόγια, οι Εθνικιστές δεν φέρονταν διατεθειμένοι να γίνουν όπως όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στην πολιτική ζωή του τόπου.
 
Η εθνικιστική καθάρια άρνηση εξομοίωσης, στάθηκε το σύνθημα για το Καθεστώς προκειμένου να θέσει σε κίνηση τους μηχανισμούς διάλυσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Το μίσος σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής εξελίχθηκε σε σωρεία πολιτικών διώξεων και κορυφώθηκε με τις θρασύδειλες δολοφονίες των συναγωνιστών Φουντούλη και Καπελώνη. Παρά τις πελώριες αντιξοότητες, το Κίνημα αντιστάθηκε και παρέμεινε ζωντανό χάρη στην Πίστη των Εθνικιστών και στην αγάπη του Λαού μας. Πρόσκαιρα μονάχα, επιτεύχθηκε δια των νοσηρών τούτων πρακτικών του Καθεστώτος η ανάσχεση της εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής στα πλατιά στρώματα του εκλογικού σώματος.
 
Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο και συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι ο Αρχηγός και Σύντροφοί μας τελούν επί μακρό χρονικό διάστημα υπό την ομηρία ενός φαύλου Καθεστώτος ως έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού, η αντίσταση στην απόπειρα εξομοίωσης με τους διεφθαρμένους, με τους εχθρούς του Λαού μας, συνιστά την αρτιότερη μορφή απόδειξης της Εθνικιστικής μας Υπερηφάνειας!
 
Ευάγγελος Καρακώστας

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 48 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.