Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Πολιτικός Στρατιώτης [#85]

28η Οκτωβρίου 1940: Αιώνια Τιμή στο Στρατευμένο Έθνος!

 

Μακράν των ανούσιων τηλεοπτικών συζητήσεων μεταξύ καλοπληρωμένων διεθνιστών της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, μακρά των συμπλεγματικών «σοφών» του καιρού μας που δεν έχουν ακόμη χωνέψει την έκβαση του συμμοριτοπολέμου, μακράν των κραχτών της παγκοσμιοποίησης και του πολυφυλετικού χαρακτήρα του Κράτους, η 28η Οκτωβρίου 1940 ορθώνεται ως Τείχος Εθνικής Αντίστασης προς εκείνους που θαρρούν πως μπορούν να γκρεμίσουν έναν κόσμο ελληνικό, κόσμο Αξιών και Ιδανικών, για να εγείρουν στη θέση του ένα τείχος μεμψιμοιρίας και δακρύων.

 

Η στάση της Αριστεράς επί της επικής εθνικής εκτονώσεως του 1940, είναι βεβαίως γνωστή και εδράζεται στο πλήγμα το οποίο εδέχθη η ένοπλη απόπειρα κατάληψης της εξουσίας εκ μέρους του κομμουνιστικού κόμματος. Πάνω από δύο δεκαετίες άλλωστε, η ηγεσία του αντεθνικού αυτού κόμματος προετοίμαζε τα μέλη του για την στιγμή κατά την οποία θα διεκδικούσε δια των όπλων, την ένταξη της Πατρίδος μας στον «παράδεισο» των Σοβιέτ. Φυσιολογικότατα λοιπόν, οι σημερινές ηγεσίες της Αριστεράς υποβαθμίζουν συνειδητά την αξία του Έπους το οποίο εγράφη από τον Ελληνικό Στρατό στα βουνά της Βορείου Ηπείρου, απαιτούν δε, με θράσος χιλίων πιθήκων, να πάψει να μνημονεύεται ο αμυντικός αρχικά και απελευθερωτικός κατόπιν, αγώνας του Ελληνικού Στρατού.

 

Όπως απαξίωσαν τις εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής, απαιτώντας την μη συμμετοχή των κρατικών φορέων και χαρακτηρίζοντάς τις «εκδηλώσεις μίσους», έτσι ακριβώς σκοπεύουν να πράξουν και με τις Εθνικές Εορτές, εκείνες που εξυψώνουν την εθνική υπερηφάνεια όχι μέσα από φανταστικές ιστορίες που πλάθουν οι αδύναμες ιδεολογίες, αλλά μέσα από την αφήγηση της ιστορικής πραγματικότητος.

Θα ήμασταν όμως άδικοι, εάν αποδίδαμε την σημερινή πραγματικότητα της ιστορικής διαστρέβλωσης και της λήθης αποκλειστικά και συνολικά στις δυνάμεις της Αριστεράς. Όχι συναγωνιστές, την εθνική λήθη και κακομοιριά δεν την προήγαγε η Αριστερά, διότι ποτέ η Αριστερά δεν οικειοποιήθηκε τον χαρακτήρα του εθνικού υπερασπιστή. Ο ρόλος αυτός, ο ύπουλος, βρώμικος και σαφώς πατριδοκάπηλος, υπήρξε προνόμιο της αισχρής και εθνοκτόνου Δεξιάς των Καραμανλήδων, των Μητσοτάκηδων και πλέον των Σαμαράδων!

 

Που ηκούσθη λοιπόν, να τιμά Κράτος την Ιστορία του, δίχως να τιμά τον Ηγέτη της Νίκης! Το έπραξε αυτό η Δεξιά, καθώς η τιμή του Εθνικού Κυβερνήτη Μεταξά, συνιστά προσβολή για τις δυνάμεις της Αριστεράς. Και η μασονοδεξιά έχει την πεποίθηση πως μπορεί να βγάλει από τις καρδιές του Λαού τον Ηγέτη που οδήγησε στον εθνικό θρίαμβο, για να ικανοποιήσει εκείνους που αυτοχαρακτηρίζονται δημοκράτες, ενώ στην πραγματικότητα ήσαν, είναι και θα είναι συμμορίτες που βούτηξαν την Πατρίδα στο αίμα.

 

Πολύ περισσότερο όμως, η συνειδητή αποχή της ψοφοδεξιάς από τις Εθνικές Επετείους έχει να κάνει με την απαρέγκλιτη προσκόλλησή της στο άρμα του διεθνισμού. Το δόγμα του φιλελευθερισμού, επιτάσσει την κατάργηση των εθνικών κρατών και την αποδόμηση των εθνικών κοινωνιών. Τι μήνυμα μπορεί να δώσει ο Αγώνας του ενωμένου Ελληνικού Λαού με μπροστάρη τον Στρατό του, σε μια κοινωνία με πάνω από δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες, την οποία διοικεί τύποις, μια μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων;

 

Συνεπώς, η μνημόνευση και μόνο του Έπους του 1940 γεννά αναπόφευκτες συγκρίσεις με το σήμερα. Δυστυχώς για την πολιτική ελίτ της μεταπολίτευσης, αυτές οι συγκρίσεις καταλήγουν μοιραία σε βάρος της.

 

Απέναντι στον εθνικό ξεσηκωμό και στις διαδοχικές Νίκες του Ελληνικού Στρατού στα ιερά χώματα της βορειοηπειρώτικης Πατρίδος, οι ψευτοδημοκράτες έχουν να αντιτάξουν την απώλεια της μισής σχεδόν Κύπρου, το ξεπούλημα της Μακεδονίας και του Αιγαίου μας, τη ντροπή των Ιμίων και βεβαίως, το σφιχτό δέσιμο του Λαού μας με τα δεσμά της δουλείας των τόκων.

 

Κάθε φορά που 'ρχεται αυτή η Μεγάλη Ημέρα, κλίνε ευλαβικά το γόνυ σ' εκείνους που Έπεσαν ποτίζοντας χώμα ελληνικό με το αίμα του Λαού μας. Κι ακολούθως εγέρσου, νιώσε μέσα σου τους Προγόνους και τον καλπασμό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών που έρχεται για να αποδώσει Εθνική Δικαιοσύνη σ' ένα Καθεστώς ξενόδουλων Τυράννων!

 

Ευάγγελος Καρακώστας 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.