Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Πολιτικός Στρατιώτης [#80]

ΕΑΜ ΕΛΑΣ Αντώνης Σαμαράς

 

Όσοι δεν γνώριζαν έμαθαν και εκείνοι που δεν πίστευαν πλέον δεν έχουν καμία δικαιολογία. Η Χούντα Σαμαρά και η ψοφοδεξιά συμμορία της Συγγρού, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου επέτρεψε να καεί το Κερατσίνι από τις ορδές των συμμοριτών της Αριστεράς, ενώ την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου έστειλε ένα σωρό διμοιρίες ΜΑΤ για να απαγορεύσει να τιμηθούν οι μάρτυρες του Μελιγαλά, οι οποίοι σφαγιάστηκαν από τους προγόνους των «δημοκρατών» της Κουμουνδούρου και του Περισσού.

 

Η παράνομη απαγόρευση πρόσβασης στο χώρο του Μνημείου κατόπιν εντολής υψηλά ιστάμενων ψοφοδεξιών, συνιστά φτύσιμο στο τάφο των προγόνων μας οι οποίοι και θανατώθηκαν με τον γνωστό φρικτό τρόπο επειδή αρνήθηκαν να ασπασθούν το κομμουνιστικό ανθελληνικό δόγμα και παρέμεινα Πιστοί μέχρι τέλους στις αρχές και τα ιδεώδη του Ελληνισμού.

 

Πως όμως να δικαιολογήσει ο Αντώνης Σαμαράς εν έτει 2014 την συνεργασία με τους επίγονους του μπολσεβικισμού, εγκληματίες εις βάρος του Έθνους και του Λαού μας, για να εξαλείψει τους Εθνικιστές; Το αντισυνταγματικό μέτωπο βλέπετε, απαιτεί την ικανοποίηση των μαρξιστικών απαιτήσεων, η κυριότερη εκ των οποίων είναι η νομιμοποίηση των ανείπωτων εγκλημάτων τα οποία διέπραξαν οι σφαγείς του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Καθότι η ιστορία που γράφτηκε με αίμα δεν δύναται να ξαναγραφτεί με φθηνή μελάνη των καθηγητάδων του ψεύδους, η λύση είναι οι απαγορεύσεις και η λήθη. Το πρώτο συνέβη την Κυριακή, το δεύτερο δεν θα συμβεί ποτέ γιατί ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν θα το επιτρέψει.

 

Εντούτοις, δεν θα μπορούσαμε να μην αποτυπώσουμε μέρος μονάχα από τα αίσχη της σταλινικής Χούντας Σαμαρά, όπως αυτά διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια τα δικά μας και εκατοντάδων Ελλήνων. Με αξιωματικούς της αστυνομίας Κικίλια να απαγορεύουν την πρόσβαση στο χώρο, ισχυριζόμενοι πως «δεν διαπραγματεύονται», λες και τέθηκε προς διαπραγμάτευση η Τιμή στους δολοφονηθέντες από τους κομμουνιστοσυμμορίτες. Με απαγόρευση ακόμη και σε γεροντάκια να μεταβούν στην επιμνημόσυνη δέηση, συνοδευόμενη από ειρωνικές ερωτήσεις νεοδημοκράτικου τύπου, όπως «έχετε συγγενείς νεκρούς»; Ένας ηλικιωμένος κύριος, μου εκμυστηρεύθηκε το ανωτέρω, συμπληρώνοντας με δάκρυα στα μάτια πως έχει 7 νεκρούς από την μισελληνική δράση των πρακτόρων της Σοβιετίας. Το ίδιο απάντησε και στους αστυνομικούς για να τον ειρωνευθούν τα κοπρόσκυλα της ψοφοδεξιάς με την προκλητική ερώτηση «έχεις ξανάρθει στον Μελιγαλά»;

 

Η νεοδημοκράτικη μαγκιά εκδηλώθηκε και απέναντι σε ανήλικα κορίτσια, στα οποία οι κομισάριοι της Συγγρού απαγόρευσαν την πρόσβαση στο Μνημείο, διότι τους ενοχλούσε η ενδυμασία τους: ήταν πολύ εθνικιστική για τα διεθνιστικά πρότυπα της μασονοδεξιάς.

 

Οι μπολσεβίκοι του συμμοριτοπολέμου συνήθιζαν να δολοφονούν ιερείς και να καταστρέφουν χριστιανικούς ναούς. Οι συμμορίτες της μασονοδεξιάς περιορίστηκαν στο να στολίσουν το εξωτερικό του Ναού με διμοιρίες, επιχειρώντας να εκφοβίσουν -δίχως αποτέλεσμα- εκείνους που αρνούνται να ξεχάσουν τη διαστρέβλωση των γεγονότων και τα ειδεχθή εγκλήματα των κομμουνιστών. Άλλωστε οι κόκκινοι είναι συνέταιροι του Σαμαρά και της ξεφτιλισμένης ΝΔ, όχι όμως δικοί μας!

 

Από την αντιεθνικιστική μανία των φιλελεύθερων συμμοριτών του Σαμαρά γλίτωσε και ο ιερέας, ο οποίος μνημόνευσε κατά τη διάρκεια της δέησης τα εγκλήματα των κομμουνιστοσυμμοριτών. Προφανώς θα ήταν εξόχως δύσκολο για τους σοφούς της πατριδοκάπηλης δεξιάς να χρεώσουν επικοινωνιακά τον ιερέα στη Χρυσή Αυγή. Όποτε αρκέστηκαν στο να καταπιούν την ιστορική πραγματικότητα η οποία ελέω της φιλελευθερο-μαρξιστικής συμμαχίας λογίζεται πλέον ως «προσβολή».

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η απαγόρευση πρόσβασης στο Μνημείο του Μελιγαλά αποδεικνύει πως η Χούντα Σαμαρά αντίθετα προς όσα ισχυρίζεται, πράττει δύο πράγματα: πρώτον, διώκει αναμφισβήτητα το Εθνικό Φρόνημα προς τέρψιν των διεθνιστών της αριστεράς και δεύτερον, συμμετέχει στην μαρξιστικής εμπνεύσεως επανεγγραφή της Ιστορίας, υπό το πρίσμα βεβαίως των «δημοκρατών» της αριστεράς, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς (αφού απέτυχαν να δικαιολογήσουν τις θηριωδίες τους εις βάρος Ελλήνων) να απενεχοποιήσουν τους προγόνους τους αποκρύπτοντας τα φρικιαστικά ιδεολογικής φύσεως εγκλήματά τους. Προς τούτον, δεν ενέχει ίχνος υπερβολής και διαστρέβλωσης της σημερινής πραγματικότητας το σύνθημα των Ελλήνων Εθνικιστών «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Αντώνης Σαμαράς»!

 

ΥΓ. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ευχαριστεί θερμά τους πραίτορες της σταλινικής Χούντας Σαμαρά, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε σήμερα χιλιάδες Μεσσήνιοι αλλά και Έλληνες Πατριώτες σε όλη την ελληνική επικράτεια, να αντιληφθούν την εξαπάτηση την οποία υφίσταντο επί μακρού χρόνου από τα κοράκια της ψοφοδεξιάς των πατριδοκάπηλων. Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται και το επόμενο έτος στο χώρο της Θυσίας, για να τιμήσει τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας, αλλά θα ήταν εξαιρετικά ριψοκίνδυνο έως ανόητο να ισχυριστούμε το ίδιο για τα κομματόσκυλα της ΝΔ, ένστολα και μη. Άλλωστε οι Χούντες πέφτουν άσχημα και οι πρώην ευνοημένοι μετατρέπονται εύκολα σε κατατρεγμένους δίχως πολιτική κάλυψη.

 

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟΔΕΞΙΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

 

Ευάγγελος Καρακώστας

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 64 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.