Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μαχητής της Αυγής [#9]

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΟ '96
ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2014
 
Ήταν ακριβώς δέκα χρονών, όταν οι Τούρκοι κατέρριψαν με πυρά το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και σκότωσαν τους Τρεις Γενναίους Έλληνες Αξιωματικούς. Στο παιδικό, αθώο μυαλό του δεν ήταν παρά ακόμα μία μάχη ενάντια στους Τούρκους σαν αυτές που "έκανε" ο Κολοκοτρώνης στην Επανάσταση του 1821.
 
Σήμερα, θυμόταν αμυδρά τις φλυαρίες των δημοσιογράφων και την αμερικάνικου τύπου κάλυψη από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής απόπλου του Στόλου. Οι ακριβοπληρωμένοι μισθοφόροι εκφωνητές και κονδυλοφόροι, προσπαθούσαν σαν κακοί ηθοποιοί με τη χροιά της φωνής τους να μεταδώσουν φόβο και υστερία. Το αναπάντεχο κακό ενός πολέμου με την Τουρκία που έπρεπε σε κάθε περίπτωση να αποφευχθεί. Θυμόταν πολύ καλά και δε θα το ξεχάσει ποτέ στη ζωή του την αηδία που ένιωσε για τους "ακάπνιστους" όπως τους φάνταζαν στα παιδικά του μάτια δημοσιογράφους. Αηδία και μίσος ένιωθε και για εκείνο τον "κοντό" που είπε: "Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς" αλλά και για κείνο το "χοντρό" που έλεγε πως την Ελληνική Σημαία την πήρε ο άνεμος. "Αν ζούσε ο Κολοκοτρώνης, αυτούς θα τους κρέμαγε και αυτόν τον χοντρό θα τον έπαιρνε ο Διάβ..." δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση του και αμέσως τα τεταμένα νεύρα του πατέρα του, ξέσπασαν επάνω του. Το χαστούκι που έφαγε και η τιμωρία που του έβαλε για τα νεύρα και τις βρισιές του δεν τον πείραξαν τόσο, όσο το ότι οι Τούρκοι νίκησαν και σκότωσαν Έλληνες...Κλειδωμένος στο παιδικό του δωμάτιο, παρακάλαγε τον πατέρα του να τον πάει στη βάση του πολεμικού ναυτικού και από κει να πάει να πολεμήσει τους Τούρκους... Έβαλε με το μυαλό του να το σκάσει πηγαίνοντας το πρωί στο σχολείο...
 
Τα χρόνια στη σκλαβωμένη του Πατρίδα πέρασαν μέσα από μία επίπονη καθημερινότητα που για να βγάλει τον "άρτο τον επιούσιο" έπρεπε να φτύσει αίμα. Πολλές φορές κυριολεκτικά. Βλέπεις, δεν άνηκε στην περιούσια φυλή. Όμως, στο μυαλό του τα ονόματα των Τριών Γενναίων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού δεν έσβηναν ποτέ. Υπήρχαν ακόμα. Κάθε χρόνο, η Επέτειος Τιμής και Μνήμης των Ιμίων που οργάνωνε η Επιτροπή "Εθνικής Μνήμης", η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ζωντάνευε μέσα του εκείνη η τραγική, παγωμένη νυχτιά. Στοίχειωνε.
 
Τα λόγια των Συναγωνιστών ξεπηδούν σα φλόγες μίας άσβεστης, Ιερής Φωτιάς. Μίας Φωτιάς που δεν είναι άλλη από την Πίστη στα Εθνικά Ιδανικά που καίει πιο δυνατά από κάθε άλλη Φωτιά και εξαγνίζει τον Αγωνιστή από κάθε ρυπαρό και μολυσμένο στοιχείο που μέσα μας έχει φυτέψει η σιωνιστική δουλεία αιώνων: Από τα δάνεια των Ρότσιλντ του 1800 μέχρι τα δάνεια των Παγκόσμιων Τοκογλύφων που έχουν κατασκευάσει την οικονομική κρίση και τα Μνημόνια του Σήμερα.
 
Εκείνο που τον ενοχλούσε περισσότερο ήταν πως φέτος, οι υπάλληλοι των Τοκογλύφων στέρησαν με τη φυλακή τη φυσική παρουσία του Αρχηγού. Ήξερε όμως, πως νοητά βρισκόταν δίπλα τους. Ερχόντουσαν στο Νου του στιγμές από άλλες επετείους... Ένα πελώριο "γιατί;" τυραγνούσε το μυαλό του και ήλπιζε του χρόνου η Επέτειος Τιμής και Μνήμης για τα Ίμια να βρίσκονται λεύτερος και δικαιωμένος ο Αρχηγός και οι άλλοι Συναγωνιστές που κρατούνταν άδικα και η Τελετή να γίνεται σε όλη την Ελλάδα έτσι όπως πρέπει... Όπως κανείς μας στα περσινά Ίμια, δε φανταζόταν πως ο Αρχηγός μας, στην επόμενη Επέτειο για τη Θυσία των Τριών Ελλήνων Αξιωματικών θα έχει φυλακιστεί, έτσι και στους ανθέλληνες, υπαλλήλους των Τοκογλύφων, εύχεται για τα επόμενα Ίμια, να βρίσκονται και αυτοί στη Φυλακή, όπως δεν το φαντάζονται αλλά όπως τους αρμόζει για τα εγκλήματα και τις αδικίες που διαπράττουν δεκαετίες εις βάρος της Πατρίδας των Ελλήνων. Η φωνή και το μήνυμα του Αρχηγού μέσα από τα κελιά της φυλακής, τον κάνουν να ανατριχιάζει! Το παράδειγμά του, του δίνει δύναμη να συνεχίσει να αντιμετωπίζει τις δυσχέρειες και να υπερπηδά τα εμπόδια που στήνονται μπρος του για να Αγωνιστεί για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων! Όπως είχε διαβάσει σε ένα κείμενο: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ!
 
Στο άκουσμα των Ονομάτων των Τριών Αξιωματικών και των Συναγωνιστών μας, ένας παγωμένος, δυνατός Βοριάς κάνει τις Σημαίες με τα Λάβαρα της Φυλής να Κυματίζουν Υπερήφανα και να συρίζουν όπως θα σύριζαν τα ιερά φίδια που βρίσκονταν στην Αιγίδα της Παλλάδας. Οι Ελαφροΐσκιωτοι αναρριγούν... Οι γιοι του Αιόλου, οι Άνεμοι, δεν παίρνουν τις Σημαίες, μα τις λεύτερες ψυχές των Συναγωνιστών που έχουν σπάσει τα δεσμά των μάγων του Σπηλαίου του Πλάτωνα και σπεύδουν έστω και για λίγο, φευγαλέα, να αντικρίσουν στα Ηλίσια Πεδία τα Φάσματα των Ελλήνων Ηρώων. Η Δύναμη που περικλείουν τα Λάβαρα του Έθνους, ο Σταυρός στην Ελληνική Σημαία και στα Λάβαρα με τα Φυλετικά Αρχέτυπα, το Μαίανδρο και το Δικέφαλο Αετό της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας μεταδίδεται μυστικά στις καρδιές μας. Απόκοσμος ο ήχος από τα τύμπανα και οι φλόγες από τις δάδες.
 
Δεν πρόκειται απλά για μία Επέτειο Τιμής και Μνήμης. Είναι Μυσταγωγία. Μυσταγωγοί μας οι Αθάνατοι Νεκροί και ο Θεός της Ελλάδας. Όλοι εναντίον μας και μεις, οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ εναντίον όλων! Καριερίστες μπάτσοι, τσανακογλύφτες τν πολιτικών που δεν περιμένουν τίποτε άλλο παρά την ώρα και τη στιγμή που θα βγάλουν την τιμημένη στολή του Έλληνα αστυνομικού με το εθνόσημο για να βάλουν το κοστούμι με γραβάτα και να γίνουν κι αυτοί πολιτικάντηδες. Δημοσιογράφοι με εξοπλισμό πολλών χιλιάδων ευρώ επί ποδός όχι για να βγάλουν το μεροκάματο αλλά για να "συλλάβουν" τυχόν στιγμιότυπα "βίας" εκ μέρους των Εθνικιστών ώστε να "παίξουν" στις ειδήσεις των νταβατζήδων καναλαρχών. Άπλυτοι, "αντι"- εξουσιαστές που σπάνε και καίνε προκειμένου να βγει η είδηση πως γίνονται φασαρίε εξ αιτίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ζημιές και φθορές σε ιδιωτική και δημοτική περιουσία πολλών χιλιάδων ευρώ. Ελπίζει όταν βγει ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης Δήμαρχος Αθηνών, τις ζημιές από τα επεισόδια να μην τα πληρώνει ο Ελληνικός Λαός αλλά οι οργανώσεις "σφραγίδα" που είχαν την ευθύνη των αντισυγκεντρώσεων. Όλοι τους εναντίον των Εθνικιστών και μεις οι Αγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου εναντίον όλων των συνόλων που απαρτίζουν τον εσμό γραικύλων και ανθελλήνων. Κάθε χρόνο, οι ανθέλληνες στήνουν κάθε λογής εμπόδια για να μην πραγματοποιηθεί η Τελετή. Το Εθνικιστικό Ποτάμι ξεχύνεται ορμητικά μες στους βρώμικους και γεμάτους τοξικά αποβράσματα δρόμους της τσιμεντένιας πρωτεύουσας του ψετορωμαΐικου. Όπως όμως, στην Ελληνική Μυθολογία, ο Ηρακλής, με τη βοήθεια των ορμητικών ποταμών απομάκρυνε και καθάρισε την κάπρο του Αυγεία, έτσι και το Εθνικιστικό Ποτάμι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα απομακρύνει τους κλέφτες, τους άρπαγες και τος προδότες. Οι απόγονοι του Εφιάλτη και του Ιούδα, ας τρέμουν.
 
Ο Προαιώνιος εχθρός δε μάχεται πια στις εσχατιές του Αιγαίου. Πρώτα, οι Νεκροί Έλληνες στα Ίμια. Έπειτα, στην "πράσινη γραμμή" στην Κύπρο που μόνο πράσινη δεν είναι. Είναι "κόκκινη", κόκκινη από Αίμα Ελληνικό. Μονάχα, οι Εθνικιστές γνωρίζουμε πως η Κύπρος και το Αιγαίο αποτελούν "μέτωπο ενιαίο" και μελετώντας ιστορία ξέρουμε πως πίσω από την εθνική διχόνοια βρισκόταν η "μεγάλη ναυτική δύναμη" των αγγλοσαξώνων, των καλύτερων φίλων των σιωνιστών που επιδίωκε πάντα μία "μικρή" Ελλάδα. Γιατί Μεγάλη Ελλάδα σημαίνει κυριαρχία στη Μεσόγειο... Πριν λίγους μήνες στην Αθήνα, η δολοφονία των Συναγωνιστών μας, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη πως τα σκοτεινά ανθελληνικά κέντρα μάχονται για να αλώσουν το τελευταίο άπαρτο κάστρο του Ελληνισμού: τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
 
Η γραμμή Αίματος μαρτυρά πως πια η μάχη δε δίνεται στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Ο εξ Ανατολών εχθρός, ο γκρίζος Λύκος, με ένα σιωπηλό πόλεμο που μαίνεται χιλιετίες έχει μετατρέψει, ξανά, το Αιγαίο σε δική του, "γκρίζα" πύλη εισόδου εκατομμυρίων αλλόφυλων που οι βάρβαρες γλώσσες τους πλέουν στην πάλαι ποτέ υπέροχη αττική ατμόσφαιρα, σα σαρκοβόρα θηρία και σκουπίδια των Ωκεανών. Στην Αθήνα όπου στα αρχαία χρόνια συνέρρεαν Έλληνες από τις αποικίες που βρίσκονταν σε κάθε γωνιά της Μεσογείου για να ακούσουν τους λόγους του Πλάτωνα και των φιλοσοφικών ομίλων, εκεί όπου άλλοτε ξεκίναγαν γεμάτοι ενθουσιασμοί, νέοι Έλληνες για τους Βαλκανικούς Πολέμους ή τη Μικρασιατική Εκστρατεία, τώρα, πια συρρέουν από τα βάθη της Ασίας και της Αφρικής κάθε λογής εγκληματίες...
 
 
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ
 
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΕΚΤΩΡΑΣ ΓΙΑΛΟΨΟΣ
 
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ
 
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ
 
ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ
 
ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ
 
ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ
 
ΜΑΝΟΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ
 
 

 

Ο ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΣ
 
Ἀκοῦστε. Ἐγὼ εἶμαι ὁ γκρεμιστής, γιατί εἶμ᾿ ἐγὼ κι ὁ κτίστης,
ὁ διαλεχτὸς τῆς ἄρνησης κι ὁ ἀκριβογιὸς τῆς πίστης.
Καὶ θέλει καὶ τὸ γκρέμισμα νοῦ καὶ καρδιὰ καὶ χέρι.
Στοῦ μίσους τὰ μεσάνυχτα τρέμει ἑνὸς πόθου ἀστέρι.
Κι ἂν εἶμαι τῆς νυχτιᾶς βλαστός, τοῦ χαλασμοῦ πατέρας,
πάντα κοιτάζω πρὸς τὸ φῶς τὸ ἀπόμακρο τῆς μέρας.
ἐγὼ ὁ σεισμὸς ὁ ἀλύπητος, ἐγὼ κι ὁ ἀνοιχτομάτης·
τοῦ μακρεμένου ἀγναντευτής, κι ὁ κλέφτης κι ὁ ἀπελάτης
καὶ μὲ τὸ καριοφίλι μου καὶ μὲ τ᾿ ἀπελατίκι
τὴν πολιτεία τὴν κάνω ἐρμιά, γῆ χέρσα τὸ χωράφι.
Κάλλιο φυτρῶστε, ἀγκριαγκαθιές, καὶ κάλλιο οὐρλιάστε, λύκοι,
κάλλιο φουσκῶστε, πόταμοι καὶ κάλλιο ἀνοῖχτε τάφοι,
καί, δυναμίτη, βρόντηξε καὶ σιγοστάλαξε αἷμα,
παρὰ σὲ πύργους ἄρχοντας καὶ σὲ ναοὺς τὸ Ψέμα.
Τῶν πρωτογέννητων καιρῶν ἡ πλάση μὲ τ᾿ ἀγρίμια
ξανάρχεται. Καλῶς νὰ ῾ρθῆ. Γκρεμίζω τὴν ἀσκήμια.
 
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, Ο ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Μαχητής της Αυγής [#8]

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 88 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.