Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Η συνήγορος του Πακιστανού της Πάρου και τα «ελαφρυντικά στοιχεία»!

Στην Ελλάδα του 2014, όπου διώκεται ο εθνικισμός και νομιμοποιείται η παρανομία χάριν της βιτρίνας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φτάσαμε να ακούγονται στις αίθουσες των δικαστηρίων τέρατα από συνηγόρους βιαστών και διεστραμμένων εγκληματιών. Σαφώς και τα ΜΜΕ δεν κάλυψαν αυτήν την πτυχή της υπόθεσης του περιβόητου δράκου της Πάρου προφανώς γιατί οι άνωθεν εντολές τους  δεν τους το επέτρεψαν.

Η δικηγόρος του Πακιστανού, Μαρούσα Πλατή, έκανε αγόρευση νομίζοντας ότι βρίσκεται στη γενέτειρα του πελάτη της αφού ζήτησε από το δικαστήριο να αναγνωριστούν σαν ελαφρυντικά η θρησκεία (εξτρεμιστικός ισλαμισμός) αλλά και οι συνθήκες που επικρατούν στην χώρα του! Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε «Το γεγονός ότι προέρχεται από μουσουλμανική χώρα και η γυναίκα για τη θρησκεία του είναι υποδεέστερη του ανδρός και το γεγονός ότι είχε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, συγκρότησαν το χαρακτήρα του κατηγορουμένου. Ο πακιστανος λήστεψε, βίασε, βασάνισε και “δολοφόνησε” μία “άπιστη”.»

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε να βάλει η μαρτυρία του εργοδότη- ξενοδόχου που τον υπέθαλπτε όπου επιβεβαίωσε τον μέγεθος της πίστης του λέγοντας χαρακτηριστικά “ηταν πιστός, προσευχόταν κάθε βράδυ, με έλεγε… “μαμα”! Αν θυμόμαστε καλά την προσφώνηση αυτή, το «μαμά» δηλαδή, το χρησιμοποιούσε στα αφεντικά του και ένας άλλος ιδιαίτερα θρήσκος πακιστανός, εκείνος που διέπραξε το διπλό φονικό στο Αλιβέρι αφαιρώντας την ζωή από δύο ηλικιωμένους που του έδωσαν ψωμί, με τον γνωστό «ιερό» για το ισλάμ τρόπο του βασανισμού!

Μήπως αυτές οι δηλώσεις σε συνδυασμό με την τάση για παγίωση του ισλάμ στην Ελλάδα μέσω νόμιμων ή παράνομων τζαμιών είναι η αρχή της αλλαγής της ελληνικής νομοθεσίας; Οι περισσότεροι πλέον γνωρίζουν ότι πέραν από θρησκεία το ισλάμ αποτελεί και νόμο για τους μουσουλμάνους. Τι θα γίνει άραγε όταν θα λειτουργήσει το τζαμί στο Βοτανικό; Ποιος νόμος θα ισχύει για τους οικονομικούς μας μετανάστες; Το ισλάμ ή το ελληνικό δίκαιο; Αν ισχύει το ισλάμ, δεν θα είναι αντισυνταγματικό; Μα και βέβαια όχι… Αφού όλα είναι μέρος τους σχεδίου τους που η μόνη ελπίδα για να διαλυθεί είναι ο εθνικισμός. Γι’ αυτό το λόγο τον βάλλουν ανελέητα, για αυτό τον λόγο δεν σταματούν να φυλακίζουν αθώους, γι’ αυτό το λόγο δεν σταματάμε να τους πολεμάμε…

 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 47 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.