Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

Success - suicide - Story

Tα κανάλια της ντροπής, της αποβλάκωσης και της γελοιότητας περνούν και δεν ακουμπούν το ευαίσθητο θέμα των αυτοκτονιών.

 Ποιός θα μας απαντήσει επιτέλους για τις 4000 αυτοκτονίες συνανθρώπων μας, αυτοκτονίες που με γοργό ρυθμό συνεχίζονται; Το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας, καθώς παρατηρείται μια αυτοκτονία κάθε 18 ώρες. Οι στατιστικές δείχνουν, ότι από τις χώρες που πέρασε το ΔΝΤ, ξεκινώντας το 1998 στη Κορέα και εφαρμόζοντας το <<πρόγραμμα σωτηρίας>> το φαινόμενο πήρε δραματική τροπή. Στη χώρα μας έχουμε αύξηση 26,5% αυτοκτονιών, στατιστικές όπου στην Ελλάδα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, με παρότρυνση τροϊκανών, τις κρύβουν. Συγκεκριμένα:

Το 2007 καταγράφτηκαν 677 αυτοκτονίες.

Το 2008 καταγράφτηκαν 568 αυτοκτονίες.

Το 2009 καταγράφτηκαν 679 αυτοκτονίες.

Το 2010 καταγράφτηκαν 830 αυτοκτονίες.

Το 2011 καταγράφτηκαν 927 αυτοκτονίες,

και 690 μέχρι τις 23 Αυγούστου του 2012.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του μνημονίου και της κυβερνητικής πολιτικής, στον ψυχισμό των Ελλήνων.

Ο κατάλογος των αυτοχείρων του μνημονίου μακραίνει αδιάκοπα. Τα δημοσιονομικά μαγειρέματα του ξενόδουλου κυβερνητικού επιτελείου, προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την ολοκληρωτική τραγωδία μιλώντας για πρωτογενές πλεόνασμα.

Πλεόνασμα όμως έχουμε μόνο στις αυτοκτονίες, στην ανεργία και στην ανέχεια. Με το ένα χέρι της εξουσίας μας καθησυχάζουν με το success story, αφαιρώντας το δικαίωμα στην υλική επιβίωση και με το άλλο χέρι της αντιπολίτευσης μας οδηγούν σε αμφισβήτηση των ιερών και των οσίων μας με σκοπό, την αυτοδιάλυσή μας.

Οι ανθρώπινες αξίες όμως είναι μη αναθεωρήσιμη συνταγματική διάταξη.

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 63 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.