Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Πολιτικός Στρατιώτης [#42]

Έτος Νέων Αγώνων Ανατέλλει

 

Για μας τους Εθνικιστές, το έτος που έφυγε υπήρξε ένα έτος Αγώνων και Θυσιών. Από τη μία πλευρά ατσαλώσαμε μέσω των πολιτικών και κοινωνικών μας δράσεων την ενότητά μας με τα πλατιά λαϊκά στρώματα  τα οποία βιώνουν τον φριχτό εφιάλτη του καπιταλισμού και από την άλλη υπέστημεν την λυσσώδη επίθεση φιλελεύθερων και μαρξιστών συνεταίρων, η οποία είχε ως συνέπειες αφενός την προφυλάκιση του Αρχηγού, δύο βουλευτών του Κινήματος και πλήθους συναγωνιστών μας και αφετέρου την πολιτική δολοφονία δύο Συντρόφων μας, οι οποίοι ανήγαγαν τον Πολιτικό μας Αγώνα σε ανελέητη εθνικιστική αντεπίθεση προκειμένου να δικαιωθεί η θυσία τους.

Το 2013 υπήρξε έτος παγίωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στις συνειδήσεις των Ελλήνων. Πρόκειται βεβαίως για μια νίκη θεμελιώδη, εις ότι αφορά την πορεία του Πολιτικού μας Αγώνος. Διότι το Κίνημα πέτυχε να καταδείξει εμπράκτως την χαοτική του διαφορά με τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και την μη εξάρτησή του από σκοτεινούς οικονομικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους, που ρυθμίζουν παρασκηνιακά τα πολιτικά πράγματα της Πατρίδος. Το σπουδαιότερο όμως, είναι το γεγονός ότι εκεί όπου η διαφθορά και η αδικία βασιλεύουν, ορθώνεται ως Τείχος Εθνικής Αντίστασης η επιτακτική αναγκαιότητα του ερχομού της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.

Δυστυχώς για τους εχθρούς του Ελληνικού Λαού, τούτη η πραγματικότητα δείχνει αδύνατο να αντιστραφεί. Στάθηκε αποτυχημένη η βομβαρδιστική προπαγάνδα σπίλωσης του Κινήματος και η απόδοση κατηγοριών οι οποίες στερούνται σοβαρότητος. Κανείς πλέον δεν πιστεύει τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και τα δημοσιογραφικά τους τσιράκια, αλλά αντίθετα ολοένα και περισσότεροι εμπιστεύονται και αγκαλιάζουν τις πολιτικές θέσεις και την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής.

Όμως τα επιτεύγματα και τα όποια λάθη του Πολιτικού Αγώνα του παρελθόντος, οφείλουν να μελετηθούν επισταμένως, ώστε να το Κίνημα να ανταποκριθεί με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο στις μελλοντικές προκλήσεις. Οι Αγώνες θα δώσουν τη θέση τους σε Νέους Αγώνες, οι Θυσίες σε Νέες Θυσίες κι ο Λαός των δειλών και των ψοφοδεών μαζί, θα δώσει τη θέση του σ' ένα Νέο Λαό Εθνικιστών Αγωνιστών!

Τίποτε διαφορετικό δεν θα σημάνει το 2014 για τη Χρυσή Αυγή, παρά μόνον ένα ακόμη έτος στην υπηρεσία της Ελληνικής Πατρίδος και του Λαού όπως συμβαίνει από την αρχή της ιδρύσεώς της.

Το γεγονός εντούτοις, της παράνομης και αντισυνταγματικής προφυλάκισης του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας, καθιστά επιτακτική την εντατικοποίηση των πολιτικών μας δράσεων ούτως ώστε να μην αφήσουμε καμία καθεστωτική πρόκληση αναπάντητη. Κάθε βρωμιά και μεθόδευση των πολιτικών μας αντιπάλων θα πρέπει να απαντάται με σκληρότητα και τούτο επιτυγχάνεται δια της αδιάκοπης επαφής μας με το Λαό μας, για να γκρεμίσουμε στην πράξη την εχθρική προπαγάνδα.

Το Καθεστώς των διεφθαρμένων θα ρίξει στη μάχη τα τελευταία του όπλα, επιδιώκοντας να μας εξαλείψει, πολιτικά και βιολογικά. Τα σκυλιά του, κρατικά και παρακρατικά, θα μας δείχνουν με μίσος τα δόντια τους. Κι εμείς οι Εθνικιστές θα απαντήσουμε μέσω της αδιάρρηκτης ενότητας, από και για το Λαό μας, σπάζοντάς τα.

Ψηλά οι Σημαίες, έτος Νέων Αγώνων ανατέλλει!

 

Ευάγγελος Καρακώστας

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.