Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ Μέρος Β'

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑ
Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ
 
Οι Τούρκοι μετανάστες στη Γερμανία είναι πολυάριθμοι. Σε μία προεκλογική εκστρατεία ένας Τούρκος "μετανάστης" που πολιτευόταν έλεγε με πάθος στο πλήθος: " ότι δεν κατόρθωσαν οι ένδοξοι πρόγονοί μας με το σπαθί του Προφήτη, θα το καταφέρουμε εμείς με τις κοιλιές των γυναικών μας".
 
Πέρα από το πασιφανές, που το κατανοεί και ο πλέον αδιάφορος, η ρήση αυτή του Τούρκου, αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον αν αναλογιστεί κανείς την αποτυχία στους προηγούμενους αιώνες των Οθωμανών  να επεκτείνουν τα εδάφη τους στην Ευρώπη, μετά τις αποτυχημένες εκστρατείες στη Βιέννη.Το πρόβλημα όμως στη Χερσόνησο του Αίμου, επιφορτίζεται καθώς ο  "Γκρίζος Λύκος" βρίσκεται σε παλαιά λημέρια του και τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο το ότι βρίσκεται κοντά στη φωλιά του.
 
 
 
Η αύξηση του ασιατικού μουσουλμανικού πληθυσμού που θέτει υπό την προστασία της η Άγκυρα, απαιτώντας να κτιστεί τζαμί στην Αθήνα σε συνδυασμό με την παραβατική και κυρίως εγκληματική συμπεριφορά που εμφανίζουν επάναντι στους Έλληνες Πολίτες, εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για το μέλλον του Λαού μας και του Έθνους μας όχι μόνο για την πολιτική και πολιτιστική του συνέχεια αλλά ακόμα και για την ίδια μας τη βιολογική Συνέχεια. Ειδικά, η Θράκη διατρέχει τον πιο άμεσο κίνδυνο.
 
 
Οι Τούρκοι όπως αποδείκτηκε με την αποκάλυψη του σχεδίου: "Βαριοπούλα" και "Εργκένεγκον" από τους υψηλά ιστάμενους στρατιωτικούς, πως η ελληνοτουρκική φιλία είναι μία μεγάλη απάτη των πολιτικάντηδων του ψευτορωμαΐικου. Το ότι κάθε μέρα τα αεροσκάφη της Πολεμικής τους Αεροπορίας και τα πολεμικά τους πλοία ταξιδεύουν στο Αιγαίο σημαίνει πως δε διστάσουν αν το επιτάσσει το συμφέρον τους να επιχειρήσουν στρατιωτικά.
 

 
 
 
Αν δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα, είναι γιατί οι δύο άλλες κορυφές του γεωπολιτικού τριγώνου στο οποίο υπάγεται η Άγκυρα, Ουάσιγκτον και προπαντώς η κορυφή: η Σιών,  δεν το επιθυμούν. Ως αποκάλυπταν αναφορές των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ εάν οι Τούρκοι εισέβαλλαν στη Θράκη, τότε ήταν πολύ πιθανόν να σχηματιστεί στην Ελλάδα μία ισχυρή εθνικιστική κυβέρνηση. Διόλου λοιπόν, τυχαίο το ότι οι Τούρκοι εντείνουν τις πιέσεις για ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα την ώρα που κορυφώνονται οι διώξεις προς το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα και το κυριότερο πως οι εβραίοι, φύσει σύμμαχοί τους, κατέφεραν την παράνομη φυλάκιση του Αρχηγού και δύο ακόμα Εθνικιστών βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
 
Επιπλέον, χωρίς να δαπανήσουν χρήματα και χωρίς να ρισκάρουν μία αποτυχία με τυχόν εισβολή ή περαιτέρω πολιτική ανωμαλία, χρησιμοποιούν την πιο σίγουρη τακτική του Δούρειου Ίππου της λαθρομετανάστευσης. Τα κυκλώματα των Τούρκων φέρνουν στο κράτος τους πολλά εκατομμύρια ευρώ. Το ότι στη διακίνηση λαθρομεταναστών αλλά και ναρκωτικών συμμετέχει ο τουρκικός στρατός και το λιμενικό αποδεικνύει πως πρόκειται για υλοποίηση σχεδίων και όχι ανοχή του κράτους που κάνει τα στραβά μάτια για να αυξήσουν το εισόδημα τους οι κρατικοί υπάλληλοι της Τουρκίας. Ίσως πολλοί να μη θυμούνται αλλά η εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε δημοσιεύσει πριν λίγα χρόνια την είδηση πως τουρκική φρεγάτα που συμμετείχε σε άσκηση του ΝΑΤΟ και είχε δέσει σε λιμάνι της Ιταλίας, βρέθηκε με τόννους ναρκωτικών ουσιών. Τα ναρκωτικά είναι ένα ύπουλο όπλο στις εθνοκτόνες δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης αφού καταστρέφουν το πιο δυναμικό στοιχείο ενός Έθνους: τη Νεολαία!
 
 
Παράλληλα, οι Τούρκοι "εισβάλλουν" σε πολλά επίπεδα σε χώρες της Βαλκανικής που θεωρούν "επαρχίες". Δημιουργώντας ένα δίκτυο εμπόρων- επιχειρηματιών σε χώρες με "οθωμανική κληρονομιά", ο Αρχιτέκτοντας της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας, Νταβούτογλου, κατορθώνει να συγκεντρώνει τις απαιτούμενες πληροφορίες που χρειάζονται για το σχεδιασμό των λεπτομερειών των κινήσεων που θα υλοποιήσουν το μεγαλόπνοο όραμα της ανασύστασης της "Οθωμανικής Αυτοκρατορίας".
 
Στη Βουλγαρία το τουρκικό κόμμα είναι τρίτο σε δύναμη και βρίσκεται μες στο κοινοβούλιο. Στα Σκόπια χρηματοδοτούν την ανάγερση κολοσσιαίων αγαλμάτων του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου προκειμένου να δημιουργήσουν και εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα στην Ελλάδα. 

 
Η Αλβανία αποτελεί τον πιο πιστό σύμμαχο των Τούρκων. Πιο επικίνδυνη εμφανίζεται τη συγκεκριμένη περίοδο η δράση των εγκληματικών συμμοριών των Αλβανών που έχουν πάνε και έρχονται στην Ελλάδα σαν να πηγαίνουν Πανόρμου-Αμπελόκηποι, θυμίζοντας έντονα την πρόσφατη ιστορία του Κοσσυφοπεδίου. Ας μη λησμονούμε την ισχυρή στρατιωτική συμμαχία μεταξύ των δύο ανθελληνικών εθνών των Σουλτάνων και των Αλη-Πασάδων που απειλεί το Ελληνικό Έθνος με θανάσιμο εναγκαλισμό 
με τις ισχυρές στρατιωτικές ναυτικές βάσεις σε Δυρράχιο και Αυλώνα αλλά και τη διοίκηση ουσιαστικά των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων από Τούρκους αξιωματικούς.
 
Ωστόσο, ως Εθνικιστές, δεν μπορούμε να μένουμε μονάχα στο προφανές υπάρχουν έθνη μουσουλμάνων τα οποία όχι μόνο δεν αποτελούν εχθρό αλλά είναι φύσει σύμμαχοι γεωπολιτικά της Ελλάδος. Η επίπλαστη "θρησκευτική έχθρα" που καλύπτει ως πέπλο τον δάκτυλο της παγκοσμιοποίησης καταρρίπτεται από την υποστήριξη των Εβραίων και των Αμερικανοσιωνιστών προς παραστρατιωτικές, τρομοκρατικές οργανώσεις της Αλ-Κάιντα που έχουν εισβάλλει στη Συρία.
 
 

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 59 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.