Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009

Ναρκωτικά: Γενοκτονία σε εξέλιξη

 

Παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών. Κι όμως καμιά αποτελεσματική κίνηση από την Ελληνική πολιτεία. Στις πλατείες των Αθηνών και των μεγάλων αστικών κέντρων η Ελληνική νεολαία αργοπεθαίνει, ενώ στυγνοί εγκληματίες πλουτίζουν με την ανοχή του κράτους. Είναι δεδομένο πως στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Ομονοίας, είναι ευκολότερο να βρεις ηρωίνη, παρά την εφημερίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Σε θέλουν άβουλο και κοιμισμένο μπροστά στις μεγάλες εξελίξεις που έρχονται. Την στιγμή που η Εθνικιστική νεολαία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε όλη την Ευρώπη και μάχεται ενάντια σε αυτή τη λαίλαπα, κάποιοι φροντίζουν να σπρώχνουν παιδιά στον πνευματικό και σωματικό θάνατο, προωθώντας έναν εκφυλιστικό τρόπο ζωής και διασκέδασης. Μην γελιέσαι, δεν υπάρχουν μαλακά και σκληρά ναρκωτικά. Όλα τους σκοπεύουν στο να μην είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου. 

Ο θάνατος δεν είναι η μόνη βλαβερή επίπτωση, αλλά η πιο ακραία. Καμένα μυαλά, εξάρτηση, αποπροσανατολισμός, ανικανότητα έλεγχου της ζωής σου και των αντιδράσεών σου, αδυναμία διεκδικήσεως και αντίδρασης στη σημερινή κατάσταση είναι μερικές βασικές επιπτώσεις, που δεν τις αναφέρουν όσοι ζητούν την αποποινικοποίηση της «φούντας». Και μέσα σε όλα και οι τριτοκοσμικοί νόμιμοι μετανάστες, που κάνουν τη βρώμικη δουλειά των μεγαλεμπόρων, σαν "βαποράκια", με δρομολόγιο Λατινική Αμερική ή Ασία-Αφρική-Ελλάδα. Με μια βόλτα στην περιοχή γύρω από το δημαρχείο Αθηνών, θα καταλάβεις πως αυτά που σου αναφέρουμε δεν είναι μια φανταστική ιστορία στο Μπρούκλιν, αλλά η θλιβερή πραγματικότητα της Πατρίδας σου.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ! ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! 

Πάρε τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου! 

Λέμε ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WFQJa-tE41M

 

Αρχείο

Επισκέπτες Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 επισκέπτες

Επικοινωνία

Φόρμα Επικοινωνίας

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.