ΙΜΙΑ 2023: Η συγκέντρωση που έσπειρε πανικό σε κυβέρνηση και παρακράτος – ΒΙΝΤΕΟ

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Ιμίων όπως κάνει εδώ και 27 συναπτά έτη. Με την πλήρη κάλυψη της αστυνομίας και με την συνενοχή της κυβέρνησης, ένας εσμός ανθελληνικών μορφωμάτων επιχείρησε να αμαυρώσει την ημέρα με γελοίες αντισυγκεντρώσεις. Όμως, αυτό δεν πτόησε τους Έλληνες Εθνικιστές οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο Πολεμικό Μουσείο κατά εκατοντάδες, με την νεολαία να πλειοψηφεί, παρά τον αποκλεισμό του μνημείου από τις διμοιρίες της αστυνομίας.

Οι Χρυσαυγίτες, με υψηλό φρόνημα και αποφασιστικότητα απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως το Κίνημα μας αποτελεί την μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι σε όσους επιχειρούν να διαγράψουν ολοκληρωτικά την Ιστορική Μνήμη από τον Ελληνικό Λαό.

Την εκδήλωση προλόγισε ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας. Ο Συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής Φωτόπουλος Άγις, έλαβε ακολούθως τον λόγο θυμίζοντας σε όλους το χρονικό της μεγάλης εθνικής προδοσίας, τον Ιανουάριο του 1996.

Ο Συναγωνιστής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Χατζησάββας Χρήστος έδωσε με την ομιλία του το στίγμα για τον διαχρονικό Αγώνα του Κινήματος μας, έναν Αγώνα που αποτελεί Τιμή και Χρέος για όλους μας, δεν λογαριάζει κοινοβουλευτικές έδρες και αξιώματα, διώξεις ή άδικες φυλακίσεις, και δίνει υπόσταση στο όραμα για μια μεγάλη Ελλάδα.

Εκ μέρους των Εθνικιστικών Κινημάτων του εξωτερικού, ανεγνώσθη μήνυμα του επικεφαλής της Εθνικής Αναγεννήσεως Πολωνίας (NOP) Συναγωνιστή Adam Gmurczyk, καθώς και του Συναγωνιστή Jim Saleam, πρόεδρο του Australia First Party.

Τέλος, αναγνώσθηκε το μήνυμα του ανθρώπου χάρη στον οποίο πραγματοποιείται αυτή η ιστορική συγκέντρωση, του Ηγέτη των Ελλήνων Εθνικιστών, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος ακόμα και ως πολιτικός κρατούμενος χαλυβδώνει την ελπίδα όλων μας με το αγωνιστικό του παράδειγμα!

Με τις δάδες να ανάβουν ως σύμβολα των Ηρωικών ψυχών, το κέντρο των Αθηνών δονήθηκε από το προσκλητήριο νεκρών που εκμηδένισε κάθε μιαρό σύνθημα των μιαρών ανδρεικέλων του καθεστώτος.

Χριστόδουλος Καραθανάσης – ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Παναγιώτης Βλαχάκος – ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Έκτορας Γιαλοψός – ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Φωτογραφίες:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *