ΣΑΡΙΣΑ: Πλήθος Εθνικιστών στην εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας στην Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Θεσσαλονίκη, για την έναρξη του νέου αγωνιστικού έτους 2023. Δεκάδες Συναγωνιστές όλων των ηλικιών, από πιστούς Χρυσαυγίτες δεκαετιών έως μαθητές που έκαναν το πρώτο γενναίο βήμα στον Αγώνα, κατέκλυσαν από τις 19:00 τον πολυχώρο ΣΑΡΙΣΑ στηρίζοντας ακόμα ένα κάλεσμα του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος στην πόλη μας.

Με την έναρξη της εκδήλωσης στις 20:00 η αίθουσα ομιλιών αποδείχθηκε πλέον πολύ μικρή για το πλήθος κόσμου που γέμισε έως και τον εξώστη του πολυχώρου!

Πρώτος ο εκπρόσωπος της Κινήσεως Εθνικιστών Δικηγόρων Γεώργιος Χασιώτης, προέβη σε μια συνοπτική πολιτική ανάλυση της επικαιρότητας, μεταφέροντας παράλληλα και το αγωνιστικό μήνυμα του έγκλειστου Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου και όλων των απροσκύνητων Χρυσαυγιτών πολιτικών κρατουμένων. Ο Συναγωνιστής τόνισε την εδραία παρουσία της Χρυσής Αυγής στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας ανεξαρτήτως των συνθηκών που επικρατούν, παρά τις ύπουλες νομικές ραδιουργίες που μηχανεύεται το καθεστώς.

Τον λόγο έλαβε έπειτα ο συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας, εστιάζοντας σε άγνωστες πτυχές των πολιτικών διώξεων που στοχεύουν διαχρονικά μονάχα στον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή και στον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ως τους μοναδικούς αντισυστημικούς φορείς της Εθνικής Ιδέας που πολέμησαν και πολεμούν την ξενοκρατία. Με αφορμή την μεγάλη συγκέντρωση του Κινήματός μας στην Αθήνα το ερχόμενο Σάββατο, αναφέρθηκε στην τραγική νύχτα των Ιμίων, όταν το πολιτικό σύστημα πρόδωσε τους Έλληνες αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, εξυπηρετώντας για ακόμα μια φορά τους τούρκους και τους αμερικανούς πάτρωνές τους.

Στο τέλος των ομιλιών, ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας επιδοκίμασε την δυναμική παρουσία της Νεολαίας, η οποία αποτελεί σταθερά την συντριπτική πλειοψηφία σε όλες τις δραστηριότητες του Εθνικιστικού πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ, αναδεικνύοντάς τον ως ένα απόρθητο κάστρο της Ιδέας μας στην Θεσσαλονίκη! Ο Συναγωνιστής πραγματοποίησε μια σύντομη αναδρομή στις κυριότερες δράσεις που το περασμένο έτος εδραίωσαν την κυριαρχία της Χρυσής Αυγής, καταλήγοντας το κάλεσμα για την μαχητική συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης των Ιμίων, από την οποία κανένας Εθνικιστής δεν πρέπει να λείψει!

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο άνθρωπος πίσω από την διατήρηση δεκάδων Εθνικών εκδηλώσεων Μνήμης ανά την Ελλάδα, ο Διονύσιος Βουλγαρόπουλος, πρόεδρος της Βασιλικής Ενώσεως και των Εθνικών Αντιστασιακών Οργανώσεων Π.Α.Ο. Μακεδονίας 1942-1945.

Ως είθισται, μετά την αναφώνηση του Εθνικού ύμνου και του ύμνου της Χρυσής Αυγής, ακολούθησε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και απονεμήθηκαν ως δώρα στους τυχερούς, τα τελευταία συγκλονιστικά συγγράμματα του Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου μέσα από τις Φυλακές Δομοκού.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *