Μνήμη Φουντούλη – Καπελώνη 2022

Την Κυριακή στις 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε από εκατοντάδες Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή το ετήσιο μνημόσυνο στην Μνήμη των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών μας, Γεωργίου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, οι οποίοι τέτοιες ημέρες πριν από 9 χρόνια έπεφταν Νεκροί από τις σφαίρες των ακροαριστερών δολοφόνων υπό την ανοχή του συστήματος. Η λιτή αυτή Τελετή Μνήμης πραγματοποιήθηκε στο σημείο της Θυσίας των Ηρώων του Κινήματος, εκεί όπου την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής άλλαξε ριζικά και αποτέλεσε μια αέναη Μάχη της οποίας μοναδικός προορισμός είναι η Νίκη, ανεξάρτητα από τις συνθήκες και ενάντια στην στρεβλή λογική της πραγματικότητας.

Μετά από το τρισάγιο που έλαβε χώρα στο Μνημείο των Αδερφών μας, τον λόγο έλαβε μέλος του Μετώπου Νεολαίας, όπου μέσα από την ομιλία του κάλεσε τους συγκεντρωμένους να σταθούν για μια στιγμή οραματιζόμενοι το Λαμπρό Μέλλον, κατά το οποίο ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα επικρατήσει με τις Ιδέες του στην καρδιά του Ελληνικού Λαού και θα αποτελέσει η Ημέρα αυτή της 1ης Νοεμβρίου ένα πάνδημο προσκύνημα από όλους τους Έλληνες προς τους Μάρτυρες της Χρυσής Αυγής.

Στο τέλος της ομιλίας δόθηκε το μήνυμα :

«Πάντοτε έχω Δυο Συντρόφους! Είναι μαζί μας μέσα στις Σημαίες μας, στην Πίστη που κατακαίει τις Καρδιές μας, στους Τελευταίους Πιστούς που αγωνίζονται. Για αυτούς θα Νικήσουμε!»

Με την λήξη της Τελετής άπαντες σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον Ύμνο του Κινήματος!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *