Γαλάζια Στρατιά: για την δολοφονία του Άλκη

Έναν χρόνο μετά τα γεγονότα ξεκινά η δίκη των κατηγορουμένων για την δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού, γνωστός σε όλους μας ως Άλκης, που δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένα μέλη μιας συμμορίας με οπαδικό προκάλυμμα. Απέναντι στον οχετό της παραπληροφόρησης αξίζει να κάνουμε μια αναδρομή στα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα αλλά και στο βρόμικο παιχνίδι που επιχείρησαν να στήσουν κάποιοι πάνω στον τραγικό θάνατο ενός νέου παιδιού.

Με σκοπό την οικονομία της συζήτησης θα θεωρήσουμε αυτονόητο ότι η κοινωνία οφείλει να καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή οπαδικής βίας. Ωστόσο ακόμα και μία δολοφονία με φαινομενικά οπαδική υπόσταση όπως επιθυμούν να μας υπενθυμίζουν τα «Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» δεν αφήνει ανεπηρέαστη τη Χρυσή Αυγή.

Ασφαλώς δεν πιστέψαμε ποτέ πως η δολοφονία του 19χρονου είχε μόνο οπαδικό χαρακτήρα. Αυτό αποδείχτηκε μερικές μέρες αμέσως μετά την δολοφονία του Άλκη όταν άρχισαν να διαδίδονται υπονοούμενα από αριστερούς πολιτικάντηδες και εκπροσώπους του δημοκρατικού τόξου ότι επρόκειτο για δολοφόνους με φασιστικά κίνητρα, κατευθυνόμενοι από ναζιστικούς πυρήνες. Τα ηνία αυτής της λασπολογίας κατά της Χρυσής Αυγής τα ανέλαβε ο Θ. Κόκονας, ο τότε υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (ΚΚΕ) και αυτοτιτλοφορούμενος πρόεδρος της «Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας». Εννοείται ότι ο εν λόγω τίτλος ήταν για τα μάτια του κόσμου, μόνο έτσι άλλωστε θα είχαν βαρύτητα οι άτοπες δηλώσεις του κατά της Χρυσής Αυγής. Αυτό μάλιστα αποδεικνύεται και με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο. Πληκτρολογώντας στην αναζήτηση τον όρο «Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας» ανακαλύπτουμε ότι η μοναδική υπόσταση του είναι ένα αστείο blogspot που χρήζει ανανέωση και το χαρακτηρίζει η προχειρότητα.

Όπως πλέον είναι γνωστό σε όλους, στην δολοφονία του 19χρονου εμπλέκονται 11 δράστες. Και οι 11 έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν για εμπλοκές σε οπαδικά επεισόδια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της αστυνομίας και του υλικού που καταγράφηκε από τις κάμερες, οι άμεσα εμπλεκόμενοι στην στυγερή αυτή δολοφονία ήταν δύο Αλβανοί. Πρωτεργάτης και δολοφόνος είναι ο 23χρονος Afksentos Carciu μετά ακολουθεί ο 20χρονος ομοεθνής φίλος του ο οποίος μια μέρα μετά τη δολοφονία του Άλκη κατέφυγε στην Αλβανία. Για την περίπτωση του 20χρονου εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης. Αυτοί οι δύο έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές το 2019 για παρόμοια δολοφονική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο το γελοίο της υπόθεσης δεν σταματάει μόνο εδώ. Οι αντιφασιστικές οργανώσεις του αριστερού παρακράτους χωρίς ιερό και όσιο για ακόμα μια φορά δεν δίστασαν να καπηλευτούν την δολοφονία ενός άτυχου παιδιού για δικό τους όφελος. Με μια τεράστια δόση θράσους και ανηθικότητας δεν έχασαν την ευκαιρία διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα να ρίξουν τις ευθύνες στον «φασισμό» που διακινεί η Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς, όμως για τον Θ. Κόκονα και τους όμοιους του το σχέδιο που στόχευε στην απενοχοποίηση τους απέτυχε. Σύντομα διαδόθηκε ότι οι άμεσα εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του Άλκη είναι αλβανοί με αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι γελοίοι που προσπάθησαν να καλύψουν τους δολοφόνους συντρόφους τους να γελοιοποιηθούν δημόσια και να προκαλέσουν την οργή της κοινής γνώμης.

Οι παλιοί έλεγαν πως όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Αυτό το ρητό ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την περίπτωση διότι οι 11 δράστες ανήκουν στον σύνδεσμο «θύρα 4» που υποτίθεται ότι αποτελείται από φιλάθλους ΠΑΟΚ. Όμως, «θύρα 4» είναι ευρέως γνωστή για τον αντιφασιστικό της χαρακτήρα τόσο σε ιδεολογικό επίπεδο όσο και σε γραφιστικό με το έμβλημα τους να αποτελείται από το γνωστό κομμουνιστικό κόκκινο αστέρι. Επιπλέον πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πραγματικά φίλαθλοι της ομάδας του ΠΑΟΚ έχουν δείξει αρκετές φορές φανερά και έμπρακτα την αποστροφή τους στον εν λόγω σύνδεσμο που χρόνια τώρα λερώνει την εικόνα της ομάδας τους. Είναι απόλυτα δικαιολογημένη η αποστασιοποίηση αυτή διότι τα μέλη του συνδέσμου αυτού σηκώνουν βουλγαρικές σημαίες, αδελφοποιούνται με τουρκικές ομάδες ενώ μια εκ των συμμοριών τους έχει εντοπιστεί πρόσφατα να περιφρουρεί πορείες του ΚΚΕ! Όλο αυτό από μόνο του προσδίδει την απαραίτητη ειρωνεία στους αριστερούς εγκληματίες που καπηλεύονται τη δολοφονία του άτυχου παιδιού για προπαγανδιστικούς λόγους.

Γαλάζια Στρατιά

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *