Η Χρυσή Αυγή ξεσήκωσε τον Πειραιά με πορεία εκατοντάδων Εθνικιστών!

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες ξεχύθηκαν, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στους δρόμους του Πειραιά, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά πως ο Πειραιάς αποτελεί αληθινό «κάστρο» της Εθνικιστικής Ιδέας.

Ειδικότερα, υπό τη διοργάνωση της Τοπικής Οργανώσεως Πειραιώς και του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματος, οι νέοι Εθνικιστές προχώρησαν σε δυναμική εξόρμηση, ώστε να τιμήσουν τη συμπλήρωση 45 ετών από την ηρωική θυσία του Έλληνα Εθνικιστή, Μίκη Μάντακα, στις 28 Φεβρουαρίου 1975, στη Ρώμη από άνανδρους τρομοκράτες της αριστεράς. Παράλληλα, η εθνικιστική εξόρμηση είχε χαρακτήρα επιτακτικά επίκαιρο, λόγω και της μαινόμενης, μεθοδευμένης εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών στη χώρα.

Συντεταγμένα, με μια πλειάδα εθνικιστικών συνθημάτων να ηχούν δυνατά, αλλά και τα εθνικιστικά λάβαρα να ανεμίζουν υπερήφανα στον Πειραιώτικο ουρανό· οι Χρυσαυγίτες ξεκίνησαν από την πλατεία Κοραή, κατευθυνόμενοι προς το Λιμένα της Ζέας. Μάλιστα, σε μία συμβολική αντικυβερνητική κίνηση, οι συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν στην πρόσοψη του Υπουργείου Ναυτιλίας, διατρανώνοντας τις απαιτήσεις του Ελληνικού λαού για άμεσο κλείσιμο των συνόρων στις στρατιές αλλοεθνών «προσφύγων» που καραδοκούν να παρεισφρήσουν στη χώρα.

Στη συνέχεια, ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης με κατεύθυνση τα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Πειραιώς, έναντι του Δημοτικού Θεάτρου. Στην κορυφή της πορείας, οι νεολαίοι Εθνικιστές φρόντισαν να δώσουν τον απαραίτητο μαχητικό παλμό, με δεκάδες πυρσούς να ανάβουν και χιλιάδες προκηρύξεις να σκορπίζονται στον αέρα.

Τέλος, Συναγωνιστής ανέλυσε το χρονικό της άνανδρης δολοφονίας του Μίκη Μάντακα, με άπαντες τους συναγωνιστές στο άκουσμα του ονόματός του να βροντοφωνάζουν: «ΑΘΑΝΑΤΟΣ».

Με το πέρας της εκδήλωσης άπαντες έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος. Ενώ, κατέστη σαφές προς εχθρούς και «φίλους», πως η Χρυσή Αυγή υπάρχει, αγωνίζεται και δυναμώνει μέρα με την ημέρα.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *