Χωρίς εσένα δεν είναι παντοδύναμοι

Η χώρα μας έχει εισέλθει, εδώ και δεκαετίες, σε τροχιά επιβαλλόμενης παρακμής και ολικής ισοπέδωσης κάθε εθνικής ιδιομορφίας από την παγκοσμιοποιητική πανούκλα. Βιώνουμε μια εφιαλτική πραγματικότητα την οποία δυστυχώς πολλοί νέοι έχουν αποδεχθεί σαν φυσική τάξη, διαιωνίζοντας με την αδράνειά τους την σήψη του σύγχρονου κόσμου.

Ορισμένοι από το ανήσυχο κομμάτι της νεολαίας, το οποίο δεν έχει ενταχθεί στις ορδές των αποχαυνωμένων μαζανθρώπων, αναζητούν τρόπους να ανατρέψουν αυτή την πορεία και να δώσουν στον Ελληνικό λαό μια διέξοδο ελπίδας. Για τους νέους Εθνικιστές, η αναζήτηση αυτή δεν μπορεί να καταλήγει σε μια στομφώδη αλλά ρηχή απαλλαγή από τα ενοχικά σύνδρομα, όπως συμβαίνει με τους αριστερούς και τους δεξιούς χομπίστες. Εθνικιστική ανατροπή σημαίνει έμπρακτος και συνειδητοποιημένος πολιτικός αγώνας στο πλευρό του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής.

Ο σπουδαίος Γάλλος λογοτέχνης Ρομπέρ Μπραζιγιάκ, λίγο πριν από την εκτέλεσή του από τους δημοκράτες νικητές του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, είχε συγκλονιστικά γράψει ότι: «το Δίκαιο […] βρίσκεται σε αυτή την γωνιά της γηραιάς Ευρώπης από όπου ξεκίνησε, εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια, ο Λευκός πολιτισμός∙ κατοικεί στην Θέληση ενός κόσμου, στον οποίο το Δίκαιο και η Δύναμη θα βασιλέψουν, αδιαφιλονίκητα, το ένα δίπλα στο άλλο. […] Με τον ερχομό του νέου έτους, ας μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις, αλλά, το σημαντικότερο, ας μην χάσουμε την πίστη μας στη ζωή.»

Μερικές φορές κάποιοι ολιγόπιστοι μοιρολάτρες διαδίδουν πως όλα έχουν χαθεί και πως μόνο δυνάμεις άλλων ίσως φέρουν την όποια μεταβολή. Όταν όμως ένας νέος Έλληνας οργανώνεται με θάρρος στο Μέτωπο Νεολαίας του κινήματος μας, επιλέγει να διαφοροποιηθεί από τις ψευδαισθήσεις του απολίτικου όχλου. Κυρίως όμως, πλήττει άμεσα το τυραννικό τέρας των εθνοκτόνων επιταγών που χάνει ένα ακόμα (πρώην) υποχείριο του στην μεριά της Αντίστασης. Μόνο με μελέτη, σκέψη και δράση μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής μπορεί το τέρας αυτό τελικά να αφαιμαχθεί έως την κατάρρευση του.

Ο Αγώνας αυτός δεν έχει καμία σχέση με τους ψευδεπίγραφους “αγώνες” της αριστεράς, που μονάχα επικαλούνται υψηλότερες υλικές απολαβές από το ίδιο διεθνιστικό σύστημα. Τέτοιους “αγωνιστές” έχουν ευχαρίστως ηρωοποιήσει τα συστημικά μέσα μαζικής εξαπάτησης, καθώς παραμένουν απολύτως ακίνδυνοι. Ο δικός μας Αγώνας πηγάζει από την έμφυτη ευθύνη που αισθάνεται κάθε ψυχικά υγιής άνθρωπος προς τον Λαό και την Πατρίδα, που σήμερα αργοπεθαίνει. Δεν είναι προϊόν κερδοφόρων “εναλλακτικών” φεστιβάλ, τηλεοπτικών εκστρατειών ή αλγορίθμων του… TikTok και του Facebook. Ο δικός μας Αγώνας ποτίστηκε με το Αίμα των πεσόντων Ηρώων μας, που μας “βαραίνει” με το καθήκον για Δικαίωση, και χαλυβδώθηκε από το παράδειγμα του Αρχηγού μας και των Συναγωνιστών που παρέμειναν αμετανόητοι και υπερήφανοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του καθεστώτος!

Αυτή η ενσυνείδητη δράση χαρακτηρίζει μόνο τον αφοσιωμένο στρατιώτη της Εθνικής Ιδέας, δίχως αυτή δεν μπορεί να επιβιώσει απέναντι στον εχθρό με τα πολλά πρόσωπα. Σε αυτόν τον ζωτικό αγώνα αντιμετωπίζουμε τις άμεσες καταδιωκτικές κινήσεις του ανθελληνικού κράτους που παλεύει να τρομοκρατήσει τους ολιγόψυχους. Αντιμετωπίζουμε βεβαίως και τις πιο ύπουλες, δηλητηριώδεις ιδεοληψίες ενωμένων φιλελεύθερων και μαρξιστών, οι οποίες πλήττουν κάθε έκφραση γνήσιου Ελληνικού πνεύματος, ως κρίσιμο εμπόδιο στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρεατομηχανή που έχουν εγκαθιδρύσει. Πνευματικά ωστόσο ο αφανισμός εξηγείται πολύ πιο απτά, καθώς μια ρίζα του κακού βρίσκεται στην ψυχή του νεοέλληνα ψηφοφόρου (αυτή είναι η μόνη αξία που έχει αποδεχτεί για τον εαυτό του).

Αυτός ο κακής ποιότητας Έλληνας διαθέτει γνώμη χωρίς γνώση, άποψη χωρίς κρίση και αφομοιώνει με ευλάβεια κάθε αφήγημα που θα του παρουσιαστεί ως δημοφιλές. Είναι ο νεοέλληνας του ατομικισμού, ο νεοέλληνας του βολέματος, ο αδιάφορος για τις κραυγές του Έλληνα που αργοπεθαίνει, αλλά πολύ “συγκινημένος” στα social media για τις κραυγές οποιουδήποτε άλλου λαού. Αποτελεί το χρησιμότερο προϊόν της καπιταλιστικής προπαγάνδας πολλών δεκαετιών, η οποία έχει ως στόχο την διάβρωση του κοινωνικού ιστού κάθε κράτους. Έτσι μόνο μπορεί να προχωρήσει δίχως σοβαρό εμπόδιο η αρπαγή της γης και των φυσικών του πόρων από τα κοράκια των διεθνών αγορών και η μετατροπή του Λαού σε μια συμφέρουσα καταναλωτική μάζα χωρίς ταυτότητα.

Το να είναι ένας Έλληνας δραστηριοποιημένος στο Μέτωπο Νεολαίας σημαίνει ότι δεν αλλοιώθηκε από το δελεαστικό “lifestyle” των ημερών, δεν αφομοίωσε την πλύση εγκεφάλου του μαρξιστή ινστρούχτορα στον χώρο εκπαίδευσής του, δεν δίστασε να πάει ακόμα και κόντρα στο οικείο του περιβάλλον προκειμένου να ακολουθήσει μια Ιδέα. Ο Εθνικιστής του Μετώπου Νεολαίας είναι η ήττα της χαοτικής προπαγάνδας, για την οποία ατέλειωτα δισεκατομμύρια δολάρια έχουν ξοδευτεί. Αποτελεί έτσι την πιο καθάρια απόδειξη ότι οι διεθνείς δυνάστες είναι μεν κυρίαρχοι, αλλά όσο δεν καταφέρνουν να υπνωτίσουν ολότελα τους λαούς, δεν είναι παντοδύναμοι.

Μέτωπο Νεολαίας – Τομέας Ιδεολογίας

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *