Τελετή απόδοσης Τιμής στους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλεως σε Αθήνα και Μυστρά

Το Σάββατο 27 Μαΐου, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής έδωσαν ένα βροντερό “παρών” στην πλατεία Μητροπόλεως προς Τιμήν του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των τελευταίων Υπερασπιστών της Βασιλεύουσας. Οι Χρυσαυγίτες βρέθηκαν από νωρίς στον χώρο του ανδριάντα του Τελευταίου Αυτοκράτορα γεμίζοντας την πλατεία με Ελληνικές σημαίες και εθνικιστικό υλικό και με το πανό του Κινήματος μας να δεσπόζει θυμίζοντας σε όλους πως θα είμαστε παρόντες πάντοτε για την διατήρηση της Ιστορικής Μνήμης του Λαού μας.

Τον κύκλο των ομιλιών άρχισε ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας με αναφορά στον Μύθο του Μαρμαρωμένου Βασιλέα και το πώς αυτός συντρόφευε για 400 ολόκληρα χρόνια το Έθνος μας εμπνέοντας και τους πρωτεργάτες της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας στον ξεσηκωμό του 1821.

Ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Οργάνωσης Αττικής, πραγματοποίησε ιστορική αναδρομή στις ημέρες της πολιορκίας της Κωνσταντινούπολης καταλήγοντας στην αποφράδα ημέρα κατά την οποία η Πόλη αλώθηκε από τον προαιώνιο εχθρό, τονίζοντας πως είμαστε υποχρεωμένοι να μην ξεχάσουμε ποτέ την Ιστορία μας και να αγωνιστούμε με σθένος για να αφυπνίσουμε τον σημερινό κοιμισμένο ελληνικό λαό που αγνοεί τις επιταγές και τα μαθήματα της Ιστορίας του Έθνους μας.

Ο εκπρόσωπος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου, ανέγνωσε την απόφαση της ολομέλειας του οργάνου επί των φετινών βουλευτικών εκλογών και της συνειδητής άρνησης να συμμετέχουμε και να αναγνωρίσουμε σαν έγκυρο το στημένο παιχνίδι της κυβέρνησης.

Μετά το πέρας των ομιλιών κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου από τον Συναγωνιστή Παπαδόπουλο Κίμωνα και άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν υπερήφανα τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής ο οποίος ήχησε απρόσκοπτα για ακόμα μια φορά στο κέντρο των Αθηνών!

Την επόμενη ημέρα Συναγωνιστές από την Πελοπόννησο συγκεντρώθηκαν και στον Μυστρά, τον ιδιαίτερο τόπο της στέψης του Τελευταίου Αυτοκράτορα του μεσαιωνικού Ελληνισμού. Στη σκιά του αγάλματος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και με τα Εθνικιστικά λάβαρα να ανεμίζουν, αναγνώστηκε το ιστορικό της Άλωσης από Συναγωνιστή του Μετώπου Νεολαίας.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου, Φωτόπουλο Άγι και η σεμνή τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου της Χρυσής Αυγής.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *