Επιβλητική συγκέντρωση στην Πέλλα για τον Μέγα Αλέξανδρο – ΒΙΝΤΕΟ

Το βράδυ της Παρασκευής της 15ης Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε πολυπληθής συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πόλη της Πέλλας, τον τόπο γέννησης και καταγωγής του σπουδαίου αυτού Έλληνα κοσμοκράτορα. Με την δυναμική παρουσία του Μετώπου Νεολαίας, αλλά και την συμμετοχή πυρήνων δράσης των όμορων περιοχών, Ελληνικές σημαίες και Εθνικιστικά λάβαρα στόλισαν τον ουρανό της ένδοξης Μακεδονίας μας σε μια πλατεία που γέμισε με μαυροφορεμένους Χρυσαυγίτες!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με πρώτο ομιλητή το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη. Ο π. βουλευτής Πέλλης αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος αλλά και στον πόλεμο που αντιμετώπισε το κίνημα μας από ΜΜΕ, πολιτικά κόμματα και σκοτεινά συμφέροντα ξένων μεγάλων δυνάμεων. Δήλωσε επίσης υπερήφανα πως η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν υποστέλλει την σημαία του Αγώνα, αλλά ότι συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του, ενσαρκώνοντας τον μοναδικό ασυμβίβαστο Εθνικισμό στην Ελλάδα που αποτελεί τον πραγματικό εφιάλτη του καθεστώτος!

Τον λόγο έπειτα έλαβε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας, ο οποίος προέβη σε μια ιστορική ανασκόπηση των όσων διαχρονικά προσπαθούν να πράξουν οι σκοπιανοί παραχαράκτες προκειμένου να καπηλευτούν τόσο την ταυτότητα της Μακεδονίας μας, όσο και τον ίδιο τον Στρατηλάτη Αλέξανδρο τον Γ’ ως ιστορική προσωπικότητα. Ο Συναγωνιστής μετέδωσε για άλλη μια φορά το μήνυμα της αντίστασης τονίζοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και στο ζήτημα της Μακεδονίας, διότι παρά τις προδοσίες των πολιτικάντηδων και τους εγκάθετους “μειονοτικούς” πράκτορες, όσο υπάρχουν οι τελευταίοι Πιστοί του Ελληνισμού και των αρχών του Λαϊκού Συνδέσμου, η Μακεδονία ή θα είναι ελληνική, ή θα είναι καμμένη γη!

Κλείνοντας τον κύκλο των ομιλιών, ο εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας εν πρώτοις στηλίτευσε τις ύπουλες προσπάθειες των αριστερών και εν γένει των φιλελευθέρων να σκυλεύσουν την μνήμη του μέγιστου των Ελλήνων διαδίδοντας και διδάσκοντας στον κόσμο χυδαία ψεύδη. Εν συνεχεία μίλησε για κάποιες από τις σημαντικότερες πτυχές της διαδρομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο ιστορικό γίγνεσθαι και τέλος έκανε λόγο για την συνέπεια της Χρυσής Αυγής στα εθνικά θέματα, με χαρακτηριστική την πρωτοπορία στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, μιλώντας για το απόλυτα συσπειρωμένο μας Κίνημα το οποίο με την Νεολαία μπροστά παλεύει σε όλη την Ελλάδα για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!

Στο τέλος της συγκέντρωσης, ως είθισται ο Εθνικός ύμνος αλλά και ο ύμνος του Κινήματος δόνησαν την πλατεία και μαζί με την λαμπρή θέα από τις αναμμένες δάδες και το άγαλμα του θρυλικού Αλεξάνδρου του Μέγα, συνετέλεσαν σε μια μοναδική μυσταγωγία. Αμέσως μετά την εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε από μέλη του Μετώπου Νεολαίας και πολιτική δράση με διανομή φυλλαδίων στις παρακείμενες οδούς, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των γύρω κατοίκων τόσο για τις θέσεις, όσο και για την ενεργή δραστηριότητα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

Ο Βασιλιάς Αλέξανδρος, όσο υπάρχουν οι μαχητές του Εθνικιστικού κινήματος, ζει στις καρδιές των Ελλήνων και η μνήμη του δεν θα σβήσει ποτέ!

You may also like...

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *