Κρούσματα Αντίστασης #08 – Διάλεξε τα πρότυπα σου: πολιτική προδοσία vs Εθνικοί αγώνες

Στην 8η εκπομπή «Κρούσματα Αντίστασης» του νέου διαδικτυακού ραδιοφώνου της Χρυσής Αυγής οι συναγωνιστές του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν εκτενές αφιέρωμα στην επέτειο της 1ης Απριλίου και στον εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα της ΕΟΚΑ.  Με την συνδρομή της πτυχιούχου ιστορικού συναγωνίστριας Εύας καλύφθηκαν τα σημαντικότερα πρόσωπα και γεγονότα της συγκεκριμένης ιστορικής περιόδου ενώ έγινε αναφορά και σε άγνωστες πτυχές του Αγώνα των Κυπρίων ανταρτών.

Εν συνεχεία προβλήθηκαν οι εβδομαδιαίες δράσεις του Κινήματος στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, δράσεις που αποδεικνύουν ότι οι νέοι του Εθνικιστικού Κινήματος αποτελούν τους μόνους συνεχιστές της πνευματικής κληρονομίας των Εθνικών Αγωνιστών. Αναπόφευκτα η επικαιρότητα οδήγησε την συζήτηση και στην σύγκριση σημερινών προσώπων, προτύπων και καταστάσεων με τα όσα αντιμετώπισαν οι Ήρωες της επετείου. 

Το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός! Η εκπομπή με τίτλο «Κρούσματα Αντίστασης» αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη πυρήνων Εθνικιστικής Αντίστασης σε όλη την Ελλάδα και τον αδέσμευτο σχολιασμό της επικαιρότητας.
Για σχόλια και μηνύματα κατά την διάρκεια της εκπομπής χρησιμοποιήστε το χάσταγκ #xrisiavgi_radio​​​​ στο Twitter.

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή κάθε Σάββατο στις 21:00​​μμ μέσω του καναλιού μας στο YouTube και της ελεύθερης πλατφόρμας Trovo

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *