Εξόρμηση του Μετώπου Νεολαίας στην δυτική Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μια από τις καθιερωμένες πλέον πορείες γειτονιάς πραγματοποιήθηκε χθες την Παρασκευή από δεκάδες νεαρούς μαχητές του Μετώπου Νεολαίας στην περιοχή του Βαρδάρη, του Ν. Σ. Σταθμού και της δυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης. 
Οι Χρυσαυγίτες αγωνιστές, σε απόλυτη τάξη πορεύθηκαν για πολλοστή φορά στα λεγόμενα «γκέτο» της πόλης εμψυχώνοντας τους εναπομείναντες Έλληνες, δεχόμενοι τις επιδοκιμασίες των κατοίκων και των διερχομένων περαστικών. Τοιχοκολλήθηκε ενημερωτικό υλικό του Εθνικιστικού Κινήματος (αυτοκόλλητα, αφίσες κ.α.) ενώ τα βροντερά συνθήματα υπέρ του Έλληνα εργάτη και των φυλακισμένων συναγωνιστών μας ζωντάνεψαν τις υποβαθμισμένες από την λαθρoμετανάστευση και την εγκληματικότητα γειτονιές. Σε πείσμα κρατικοδίαιτων κωμικών μπολσεβίκων που… ωρύονται απελπισμένοι εξαιτίας της δράσης μας, αλλά και φιλελεύθερων δήθεν «πατριωτών» που αναμένουν… διάλυση (!) της Χρυσής Αυγής μπας και εισπράξουν ανούσια μικροπολιτικά κέρδη, απαντάμε με πράξεις και αφήνουμε τους πολέμιους της Ιδέας στον βούρκο της ανυπαρξίας τους.
Παρ’ όλα αυτά η τυραννία που υφίσταται το ελληνικό στοιχείο στο νευραλγικό αυτό σημείο της Θεσσαλονίκης, καλά κρατεί. Από τους διαρρήκτες που αλωνίζουν και τους συνωστισμένους αλλοδαπούς σε μέρη όπως το πάρκο των Εθνών και η Μοναστηρίου, έως την λειτουργία των ανθρωποπάζαρων του εκφυλισμού, το παρεμπόριο και την εγκατάλειψη οικιών από τους Έλληνες κατοίκους, τα προβλήματα είναι αναρίθμητα. Η κατακόρυφη πτώση της αξίας ολόκληρων οικοδομικών τετραγώνων (που εξυπηρετεί το ξεπούλημα των περιοχών σε καπιταλιστικούς κολοσσούς και ξένα συμφέροντα) και η διακίνηση ουσιών είναι φαινόμενα δεκαετιών πια.
Χαρακτηριστικά απεχθής παραμένει η στάση της επίσημης πολιτείας απέναντι σε αυτά τα ζητήματα, με εξέχον παράδειγμα την «ελληνική» αστυνομία η οποία φυλάσσει επί… 24ωρου βάσεως τα τοπικά γραφεία προδοτικών κομμάτων όπως αυτά της Νέας Δημοκρατίας, αντί να προστατεύει τους Θεσσαλονικείς κατοίκους. Οι κρατικοί θεσμοί με περίσσεια θράσους αλλά και έναν χυδαίο κυνισμό, επιδεικνύουν την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων τους, βάσει των οποίων ο Έλληνας καθίσταται πολίτης β’ κατηγορίας, εάν όχι χειρότερα, κάτω από πολιτικούς, δημοσιογράφους, μεγαλοκαρχαρίες και αλλόφυλους. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι το τελευταίο ανάχωμα στα σκοτεινά σχέδια των εξουσιαστών αλλά και η φωνή ενός ολόκληρου Έθνους που υποφέρει, φωνάζοντας δυνατά αυτά τα οποία εκατοντάδες χιλιάδες (εάν όχι εκατομμύρια..) καταπιεσμένοι Έλληνες ψιθυρίζουν.
Ο πολυσχιδής ακτιβισμός του Μετώπου Νεολαίας συνεχίζεται στα πεδία του αγώνα: το πεζοδρόμιο, τις πλατείες, την χειμαζόμενη κοινωνία, δηλαδή στο φυσικό περιβάλλον των Χρυσαυγιτών. Δίπλα στον ελληνικό λαό, ανεξαρτήτως πολιτικού χρόνου, προεκλογικού ή μη. Μακριά από διαδικτυακές «αρένες» και φτηνούς πολιτικαντισμούς, η Εθνικιστική Νεολαία πανελλαδικώς αγκαλιάζει τις θέσεις και τις Ιδέες μας και πυκνώνει τις γραμμές μας.
Σπάσε ΚΑΙ ΕΣΥ τα δεσμά, πέρνα μαζί μας στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *