Η κοινωνική και οικολογική Ιδεολογία που δεν διδάσκουν τα σχολεία

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το αριστερό δηλητήριο έχει απλωθεί για τα καλά στις τάξεις του Λαού μας, πλήττοντας από υπερήλικες μέχρι και μικρά παιδιά. Από αυτό το φαινόμενο δεν εξαιρούνται ούτε οι «δεξιοί», αφού βλέπουμε πως το δίπολο που δημιουργήθηκε από αιώνες εν τέλει χάνει κάθε ουσιαστική υπόσταση με τις δυο πλευρές να ταυτίζονται στην καταστροφική οικονομική πολιτική της ξενοδουλείας, στην εισαγωγή αφροασιατικών ορδών, στην από κοινού παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, στην ψήφιση και θεσμοθέτηση του «γάμου» και της υιοθεσίας παιδιών για αφύσικα «ζευγάρια» και σε πολλά άλλα που σε ένα άρθρο, ή ίσως ακόμη και σε ένα βιβλίο, δεν θα χωρούσαν. Το ελλαδικό σχολείο πρωτοπορεί σε αυτή την προσπάθεια του συστήματος να αμαυρώσει την Ιδεολογία του Κινήματος μας παρουσιάζοντας την σαν ιδεολογία μίσους προς το κάθε τι ανθρώπινο. Όλοι μας είχαμε ή έχουμε καθηγητές στις σχολικές αίθουσες που προωθούσαν τις υλιστικές ιδέες του κομμουνισμού και του καπιταλισμού (με τις προσπάθειες επί του πρώτου να προκαλούν συνήθως περισσότερο γέλιο) ενώ δίχως κανένα αντίλογο λοιδορούν τον Εθνικισμό και φυσικά στοχευμένα την Χρυσή Αυγή.

Οι αριστεροί θεωρούν πως έχουν αποκλειστικά κατοχυρωμένη την κοινωνική ιδεολογική διάσταση, χαρακτηρίζοντας «μισάνθρωπους» τους εθνικιστές. Η αλήθεια όμως είναι ότι πίσω από αυτή τους την απολυτότητα κρύβεται ένα μεγάλο ψέμα και ο φόβος της αποκάλυψης του. Από την ίδια την ετυμολογία της, διαπιστώνει κανείς ότι η Εθνικιστική ιδεολογία είναι στην πραγματικότητα η μόνη ειλικρινά κοινωνική κοσμοθεωρία καθώς έχει στον πυρήνα της την αγάπη για το Έθνος δηλαδή για μια αρμονική κοινωνία η οποία μοιράζεται κοινά γλωσσικά, θρησκευτικά, πολιτισμικά και φυλετικά χαρακτηριστικά. Αυτό είναι κάτι που ίσως ακόμα και εμείς ξεχνάμε καμιά φορά μέσα στον αγώνα της καθημερινότητας, όμως ακόμα και τότε δεν παύει κάθε εθνικιστική μας ενέργεια να έχει αναπόφευκτα και έναν βαθιά κοινωνικό χαρακτήρα.

Το εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής είναι το μοναδικό που, με την πρωτότυπη για τα δεδομένα της μεταπολίτευσης δράση του, υπηρετεί ανοιχτά τον κοινωνικό χαρακτήρα του Εθνικισμού που περιγράφεται παραπάνω. Σε πάμπολλες περιπτώσεις καταφέραμε να αποτελέσουμε στήριγμα για συμπατριώτες μας ξεχασμένους από την πολιτεία, με πληθώρα εθελοντικών δράσεων όπως οργανωμένες αιμοδοσίες, διανομές τροφίμων σε άπορες οικογένειες, οικονομική ενίσχυση θυμάτων της βαριάς εγκληματικότητας αλλοδαπών κ.α. Οι δράσεις αυτές επιβεβαιώνουν μεταξύ άλλων ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι άλλο ένα κόμμα που ζητιανεύει ψήφους για να γεμίσουν οι τσέπες και ο εγωισμός ορισμένων. Η Χρυσή Αυγή είναι Κίνημα που αγωνίζεται καθημερινά για τον Έλληνα και τα συμφέροντα του, με όσα μέσα διαθέτει και με τελικό στόχο το Εθνικό Κράτος που αποτελεί την μόνη εγγύηση κοινωνικής ευημερίας.

Παράλληλα με τον κοινωνισμό, η αριστερά έχει καταφέρει να καπηλευθεί και την οικολογία, με την έννοια του σεβασμού προς την Φύση. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να αντιληφθεί κανείς το παράλογο αυτής της δήθεν ταύτισης. Όλες ανεξαιρέτως οι αριστερές τάσεις προωθούν ιδέες και πρότυπα εντελώς αντιφυσικά. Πως μπορεί κάποιος να ισχυρίζεται ότι αγαπά την Φύση όταν αρνείται βασικές βιολογικές αρχές (όπως η ύπαρξη δύο φύλων και η έλξη μεταξύ αυτών) βάζοντας σε κίνδυνο την φυσική ισορροπία; Αυτή η παρανοϊκή αντίφαση και ασέβεια προς την φυσική τάξη αποκαλύπτεται ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, όταν «οικολόγοι» της αριστεράς φτάνουν στο σημείο να κακοποιούν σαρκοφάγα ζώα, που δήθεν αγαπούν, καταδικάζοντας τα στην ασιτία στο όνομα της χορτοφαγίας!

Αντίθετα, η Εθνικιστική ιδεολογία πρεσβεύει Αρχές και Αξίες που έχουν όλες ως βαθύτερο υπόβαθρο τους ίδιους τους Φυσικούς νόμους. Ο σχηματισμός κοινωνιών με κοινή καταγωγή και όμοια βιολογικά χαρακτηριστικά, η προάσπιση του ζωτικού χώρου από ξένα στοιχεία, η στήριξη της παραδοσιακής οικογένειας και η ανάδειξη του συλλογικού/εθνικού συμφέροντος πάνω από το ατομικό είναι όλα φυσικά χαρακτηριστικά της ανθρώπινης (και όχι μόνο) εξέλιξης. Έτσι, ο Εθνικιστής είναι αναπόφευκτα και ο αληθινός οικολόγος, που προστατεύει την χλωρίδα και την πανίδα της γης που κληρονόμησε. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα θεμέλια της νομοθεσίας για την ορθή διαχείριση των δασών και οι πρώτες προστατευόμενες περιοχές δημιουργήθηκαν από τον Ιωάννη Μεταξά και το Εθνικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου, ενώ οι δημοκράτες προκάτοχοι του επιδείκνυαν πλήρη αδιαφορία.

Αυτό το παράδειγμα ακολουθεί έμπρακτα και το Κίνημα μας. Αμέτρητες φορές οι Χρυσαυγίτες έχουμε πρωτοστατήσει, είτε ανοιχτά μέσω της «Πράσινης πτέρυγας» είτε ιδιωτικά, σε προσπάθειες όπως ο καθαρισμός βιότοπων, η διάσωση απειλούμενων ειδών μετά από οικολογικές καταστροφές, η ανέγερση εγκαταστάσεων για αδέσποτα, η στήριξη καταφυγίων άγριας ζωής, ακόμα και η στελέχωση εθελοντικών σωμάτων πυρόσβεσης! Προσφέραμε και προσφέρουμε πραγματικό έργο με αληθινή ανιδιοτέλεια, χωρίς να έχουμε ανάγκη χρηματοδότες ύποπτων ΜΚΟ και παχυλές κρατικές επιχορηγήσεις.

Όσο λοιπόν κι αν η αριστερά προσπαθεί να φορέσει θετικά προσωπεία για να καλύψει το απεχθές πρόσωπο της, η Χρυσή Αυγή με την Εθνικιστική κοσμοθεωρία που πρεσβεύει, θα αποκαλύπτει πάντα την Αλήθεια. Τόσο στην θεωρία όσο και στην πράξη, είμαστε το μόνο Κίνημα που μπορεί ειλικρινώς να διακηρύσσει ότι υπερασπίζεται τον Λαό και την Γη μας!

Αγωνίσου με το Μέτωπο Νεολαίας!
Τα λέμε στον δρόμο!

Α.Σ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *