Δυναμική δράση του Μετώπου Νεολαίας στον Χολαργό

Αγώνας ασυμβίβαστος μέχρι την τελική νίκη!

Σε μια κοινωνία που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται σθεναρά. Είναι οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, με τον αδιάκοπο αγώνα για ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη να αποτελεί την δεύτερη φύση τους.

Στην πρώτη γραμμή, πάντοτε οι νέοι και οι νέες του Μετώπου Νεολαίας, η αιχμή του δόρατος στον λυσσαλέο πόλεμο που έχουν κηρύξει στην πατρίδα μας οι πάσης φύσεως προδότες και ανθέλληνες. Με θάρρος και τόλμη, αψηφώντας τις άναρθρες κραυγές του ξεπουλημένου συστήματος, υπερασπίζονται τις αξίες και τα ιδανικά τους, συντασσόμενοι με υπερηφάνεια κάτω από το Μαυροκόκκινο Λάβαρο.

Αυτό το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017, τα «παιδιά με τα μαύρα» έδωσαν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα ότι το Εθνικιστικό Κίνημα δεν κάνει βήμα πίσω! Αντιθέτως, μάχεται παντού, σε δρόμους και πλατείες, από άκρη σε άκρη της πατρίδας μας, αποτελώντας το τελευταίο κάστρο του Ελληνισμού.

Αυτή την φορά, η νεολαία της Χρυσής Αυγής, με μια δυναμικότατη παρουσία, έδωσε εθνικιστικό παλμό στους κεντρικότερους δρόμους του Χολαργού, με ρίψη χιλιάδων φέιγ βολάν, αυτοκόλλητα και συνθήματα που τράνταξαν συθέμελα την ατμόσφαιρα.

Άπαντες οι εχθροί μας, εγχώριοι και μη, ένα πράγμα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά, ότι όσο μας χτυπούν τόσο δυναμώνουμε. Το Εθνικιστικό Κίνημα γράφει ιστορία, ξεσκεπάζοντας την σαπίλα της ψευτοδημοκρατίας τους. Όσο και να προσποιούνται ότι δεν το αντιλαμβάνονται, μια είναι η πραγματικότητα: Η Χρυσή Αυγή είναι Ιδέα, που ήρθε για να μείνει!

Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *