ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ – Δράσεις Μετώπου Νεολαίας στην Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 6 Μαρτίου κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με κεντρικό σύνθημα “ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ” οι συναγωνιστές διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια ενάντια στην παιδική κακοποίηση. Όπως αναγράφεται και στο κείμενο που διανεμήθηκε, οι πρόσφατες αποκαλύψεις για το καθεστώς βιασμών και παιδεραστίας στον χώρο της τέχνης, και όχι μόνο, αποτελούν δικαίωση για το Κίνημα της Χρυσής Αυγής που διαχρονικά απαιτεί την επαναφορά της θανατικής ποινής για το ειδεχθές έγκλημα της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Οι διερχόμενοι πολίτες επέδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για τις θέσεις και την δράση των Εθνικιστών επί του θέματος παραλαμβάνοντας με προθυμία το ενημερωτικό υλικό και ενίοτε συγχαίροντας τους νέους συναγωνιστές για το μήνυμα που διέδιδαν. 

Όμως η παρουσία των νέων της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της πόλης και η αποδοχή του κόσμου δεν έμειναν απαρατήρητες ούτε από τα όργανα του κατασταλτικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας. Ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν με πρωτόγνωρη ταχύτητα και επιχείρησαν να παρεμποδίσουν το έργο του Μετώπου Νεολαίας χωρίς καν να υπάρξει κάποια παράβαση των υγειονομικών μέτρων.

Είναι πασιφανές ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ταυτιζόμενη πλήρως με τους αριστερούς προκατόχους της, έχει θέσει ως προτεραιότητα την καταστολή των Εθνικιστών αλλά και την προστασία της “υπόληψης” όσων διεστραμμένων βρέθηκαν σε θέσεις εξουσίας χάρη σε αυτή.

Αψηφώντας αυτές τις προσπάθειες του καθεστώτος τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησαν και νέες ενημερωτικές εξορμήσεις σε πολλές διαφορετικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης και ανάρτησαν σχετικό πανό στην δυτική είσοδο της πόλης. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *