Εθνικιστική Αντεπίθεση στις γειτονιές όλης της Θεσσαλονίκης! – ΒΙΝΤΕΟ

Στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, με το σύστημα να επιχειρεί την κανονικοποίηση του πιο αρρωστημένου προσώπου του, είναι σημαντικότερο από ποτέ να ορθώνεται μια διαρκής Αντίσταση σε επίπεδο τέτοιο που ξεπερνά τις παροδικές εντυπώσεις. Καθ’ όλη την διάρκεια της σκοτεινής του ύπαρξης, το εγχώριο μεταπολιτευτικό, και διεθνές μεταπολεμικό, καθεστώς στηρίζει την επιβίωση του πρωτίστως στην διατήρηση της ψευδαίσθησης της παντοδυναμίας του, εξασφαλίζοντας τον απόλυτο αφανισμό κάθε υποψίας πραγματικών “αντιφρονούντων” πρωτίστως στην απλή καθημερινότητα των μαζών. Στις μέρες μας αυτό επιτυγχάνεται με μια διττή φόρμουλα προπαγάνδας. Από την μια, οι μάζες κατευθύνονται και πολώνονται συστηματικά από τα ΜΜΕ σε ψευδή διλήμματα και ζητήματα άνευ πραγματικού αντικτύπου για το Έθνος που ανακινούνται ανά τακτά χρονιά διαστήματα με πομπώδεις τίτλους και εξαγγελίες αποσπώντας την προσοχή από οτιδήποτε “επίφοβο”. Από την άλλη, συνεχίζει να συντηρείται το ελεγχόμενο “φόβητρο” των χρήσιμων ηλιθίων κάθε αριστερής απόχρωσης που προβάλλονται σαν η μοναδική εναλλακτική ενώ δυσφημούν με την ύπαρξη τους κάθε αντίδραση και όποτε χρειαστεί πρόθυμα δρουν ως προστάτες των πιο ακραίων συστημικών προταγμάτων.

Απέναντι σε όλα αυτά το Μέτωπο Νεολαίας αναπτύσσει μια συνεχή και διαρκώς επεκτεινόμενη δράση που γκρεμίζει αυτό το στημένο παιχνίδι. Σε Νεάπολη, Εύοσμο, Μενεμένη, Αμπελόκηπους, Σταυρούπολη, Συκιές, Άνω Πόλη, Τούμπα, Πυλαία και πολλές ακόμα συνοικίες της Θεσσαλονίκης οι νέοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προχωρούν σε εκτεταμένες αναγραφές συνθημάτων ενώ παράλληλα εκατοντάδες αφίσες, αυτοκόλλητα και φέιγ βολάν γέμισαν καίρια σημεία με το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης. Παράλληλα εκκαθαρίζονται δεκάδες εμετικά συνθήματα και πανό από γειτονιές, αερογέφυρες αλλά και τους πανεπιστημιακούς χώρους της πόλης, όπου οι συμμορίες ανθελλήνων βαυκαλίζονται ότι κυριαρχούν χάρη στην κυβερνητική κάλυψη. Ως Εθνικιστές γνωρίζουμε ότι το αντιφυσικό καθεστώς του καταδυναστεύει την Πατρίδα μας δεν είναι παρά ένας “γίγαντας με πήλινα πόδια”, με τις συνεχείς εξορμήσεις και παρεμβάσεις μας σπάμε και σε επίπεδο γειτονιάς το καθεστωτικό μονοπώλιο στην προπαγάνδα. Δίνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε συμπατριώτη μας ότι υπάρχει εναλλακτική στην παρακμή που μας επιβάλλουν και απευθύνουμε Αγωνιστικό κάλεσμα προς κάθε ανυπότακτη ψυχή που επιβιώνει μέσα στον κόσμο ανθρώπινων ερειπίων!

Ενδεικτικές Φωτογραφίες:

You may also like...

2 Responses

  1. Έλενα 46 says:

    Αμήν. Μακάρι μια μέρα να μην φοβόμαστε γενικά την έκφραση ως Έλληνες περήφανοι. Άσχετο. Ελάτε και στην Καλαμαριά. Είναι η μόνη γειτονιά της Θεσσαλονίκης πού δεν ήρθε να εδραιωθεί η Χρυσή Αυγή και η Ελλάδα. Ευχαριστώ πάντως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *