Δεν πέρασε η τρομοκρατία! Καταχειροκροτήθηκε η Χρυσή Αυγή στον Φενεό – ΒΙΝΤΕΟ

 Την Κυριακή 18 Ιουλίου κλιμάκιο Συναγωνιστών έδωσε το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Φενεού Κορινθίας για τους σφαγιασθέντες από τους κομμουνιστές Έλληνες της περιοχής. Κλιμάκιο Συναγωνιστών παρακολούθησαν την Τελετή με ευλάβεια τιμώντας τους Νεκρούς Εθνομάρτυρες που έπεσαν θύματα του αντεθνικού μένους των συμμοριτών και έδωσαν υπόσχεση στις Ψυχές τους να μην τους ξεχάσουν ποτέ!

Μετά το πέρας της ακολουθίας και των ομιλιών, ο Συναγωνιστής και Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Δημήτρης Τζεμπέτζης πραγματοποίησε κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της παράταξης της Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο της οποίας είναι επικεφαλής. 

Στην συνέχεια είχε προγραμματιστεί κατάθεση στεφάνου από μέλος του Μετώπου Νεολαίας εκ μέρους του Αρχηγού μας. Όμως οι υπεύθυνοι της εκδηλώσεως, δήλωσαν από μικροφώνου ότι δεν μπορούν να επιτρέψουν κάτι τέτοιο διότι ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος βρίσκεται στην φυλακή! Σε αυτή την άνευ προηγουμένου δήλωση, οι Συναγωνιστές αντέδρασαν ζητώντας το δίκαιο, έχοντας στο πλευρό τους και όλους τους παρευρισκόμενους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για να τιμήσουν τους Νεκρούς. 

Εν τέλει, και έπειτα από τις εύλογες και έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου, οι υπεύθυνοι απολογούμενοι επέτρεψαν την κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Πολιτικού Κρατουμένου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου. Οι εκπρόσωποι του Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καταχειροκροτήθηκαν αποδεικνύοντας ότι για ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού η καθεστωτική τρομοκρατία των πολιτικών διώξεων παραμένει άκαρπη!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *