Συνεχείς δράσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Καλαμάτα

Για πολλοστή φορά, Συναγωνιστές από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος δίνουν το παράδειγμα θέτοντας το Μέτωπο Νεολαίας στην πρωτοπορία του εθνικιστικού αγώνα! Εν όψει της επετείου της φυλάκισης του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας, νέοι της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν σε κάθε προάστιο της Αθήνας και του Πειραιά. Αναγραφές συνθημάτων, τοιχοκολλήσεις εκατοντάδων αυτοκόλλητων αλλά και αναρτήσεις πανό σε κεντρικές αρτηρίες, έδωσαν ξανά το μήνυμα σε φίλους και εχθρούς πως το Κίνημα μας συνεχίζει απτόητο την μαχητική δραστηριότητα του.

Αντίστοιχες δράσεις λαμβάνουν συνεχώς χώρα και στην Θεσσαλονίκη. Χάρη στην εβδομαδιαία «ανατροφοδότηση» με υλικό δράσης μέσω του πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ, Χρυσαυγίτες από όλες τις συνοικίες της πόλης δίνουν εθνικιστικό «χρώμα» στις περιοχές τους. Ειδική προσοχή δόθηκε στις γειτονιές που γκετοποιούνται από την οργανωμένη εισβολή των αλλοφύλων. Εκεί, οι Συναγωνιστές φρόντισαν να μεταβούν κατά τις ώρες αιχμής του Σαββάτου, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό και συνομιλώντας με τους δεινοπαθούντες Έλληνες.

Οι εξορμήσεις επεκτάθηκαν στους δρόμους της Ρόδου και της Καλαμάτας. Οι τοπικοί πυρήνες δράσης του Μετώπου Νεολαίας, αξιοποίησαν το υλικό τους κυρίως σε σχολεία και άλλα πολυσύχναστα σημεία. Ιδίως στην ακριτική νήσο, οι παρεμβάσεις είχαν μια επιπλέον βαρύτητα μετά την εκ νέου μετατροπή του ιστορικού κέντρου σε καταυλισμό επικίνδυνων λαθρομεταναστών. Σε όλες τις περιοχές, οι Συναγωνιστές αφιέρωσαν ήδη πολλές εκ των εξορμήσεων στην επερχόμενη επέτειο της 1ης Νοεμβρίου, βεβαιώνοντας πως δεν θα πετύχει ποτέ η επιχείρηση λήθης που επιβάλλει το καθεστώς των δολοφόνων!

Φωτορεπορτάζ:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *