Ενημερωτικές δράσεις του Μετώπου Νεολαίας στο Μοσχάτο

Εξόρμηση στη γειτονιά του Μοσχάτου πραγματοποιήθηκε από ομάδα του Μετώπου Νεολαίας της περιοχής. Με ποικίλο έντυπο υλικό και αναγραφές συνθημάτων, κοινοποιήθηκαν οι θέσεις μας κατά του εκτρωματικού νομοσχεδίου της Νέας Δημοκρατίας, ενάντια στην εισβολή αλλοφύλων και υπέρ της απελευθέρωσης του Αρχηγού και των υπόλοιπων πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής.

Η σημαία του Kινήματος μας θα συνεχίζει να υψώνεται περήφανα σε κάθε πόλη και γειτονιά, από τα νέα παιδιά που συνεχώς εντάσσονται στο Μέτωπο Νεολαίας. Όσο για τις αδικαιολόγητες οχλήσεις της ΕΛΑΣ, με γελοίους ελέγχους και παράνομες κατασχέσεις υλικού δράσης “κατόπιν εορτής”, ας ενημερώσουν επιτέλους τα αφεντικά τους ότι ματαιοπονούν επιδιδόμενοι σε τέτοιους θεατρινισμούς.

You may also like...

1 Response

  1. Takis says:

    Όσοι έχουν μνήμη, θυμούνται. Τα πεζοδρόμια από την Ομόνοια έως το Μοσχάτο τα έχουν υπογράψει με το ίδιο τους το αίμα οι εθνικιστές. Αυτό και μόνο, αρκεί για να δώσει δύναμη στους νεότερους επαναστάτες που παλεύουν για μία ελεύθερη Ελλάδα.
    Να μήν περιμένουν οι φωστήρες του “δημοκρατικού τόξου” ότι με προσαγωγές και φυλακές θα σταματήσουν τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες!

    Και όπως λέει το τραγουδάκι:
    ♪Βγήκαν τα σκυλιά στην γειτονιά♪
    ♪Παιδιά περίεργα, παιδιά πολύ καθαρά♪
    ♪Όλοι ρωτάνε γι’αυτά, μάλλον κάτι θα κάνουν καλά♪

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *