Δράσεις ενίσχυσης (αληθινών) Ελληνικών οικογενειών!

Για μια ακόμα χρονιά οι Εθνικιστές της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση τροφίμων. Η συνεισφορά της Νεολαίας υπήρξε καταλυτική. Φοιτητές και μαθητές, από το υστέρημα τους, ενίσχυσαν την προσπάθεια ξεπερνώντας ακόμα και τα όσα κατάφερε να συγκεντρώσει μπροστά στις κάμερες ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλης (μαζί με όλα τα καλοπληρωμένα στελέχη του Δήμου). Έτσι, κατά την τελευταία ανοιχτή λειτουργία του 2023, οι εγκαταστάσεις του πολυχώρου ΣΑΡΙΣΑ γέμισαν με περισσότερα από 150 κιλά τροφίμων μακράς διαρκείας αλλά και γλυκά για τα μικρά παιδιά.

Μέλη του Μετώπου Νεολαίας ανέλαβαν τις στοχευμένες διανομές, με πλήρη εχεμύθεια και σεβασμό προς τους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας. Η μεγάλη ανταπόκριση μας έδωσε εκ νέου την δυνατότητα να διευρύνουμε το δίκτυο της Εθνικιστικής αλληλεγγύης. Έτσι, επιπλέον επτά κιβώτια τροφίμων παραδόθηκαν σε Ελληνικές οικογένειες σε συνεργασία με επαρχιακές ενορίες και άξιους κληρικούς που παράγουν έργο σε ολόκληρο τον νομό. Τέλος, η προσφορά της Κεντρικής Διοίκησης του Κινήματος σε παιδικό ίδρυμα των Αθηνών συμπλήρωσε τον κύκλο των Χριστουγεννιάτικων δράσεων με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχαριστούμε ξεχωριστά κάθε Συναγωνιστή που συνέδραμε έμπρακτα σε αυτή την όμορφη προσπάθεια, ενάντια στο πνεύμα της καταναλωτικής φρενίτιδας που σπιλώνει παρασιτικά τέτοιες Άγιες ημέρες. Μαζί, καταφέραμε να μην λείψουν τα αναγκαία σε εκείνους τους συμπατριώτες μας που επλήγησαν περισσότερο από την πολιτική του “δημοκρατικού τόξου” η οποία αντιμετωπίζει τους Έλληνες σαν… δημοσιονομικό βάρος. Όσο η κυβέρνηση, σε πλήρη συνεργασία με τον αριστερό συρφετό, προωθεί διαστροφικά “νέα είδη οικογένειας” και το ένα εκτρωματικό νομοσχέδιο μετά το άλλο, η Χρυσή Αυγή και το Μέτωπο Νεολαίας θα βρίσκονται δίπλα στις αληθινές οικογένειες που αποτελούν το μέλλον της Πατρίδας.

You may also like...

1 Response

  1. Takis says:

    Οι συμπατριώτες μας — από όποια τάξη κι αν ανήκουν — έχουν δεχθεί την χειρότερη επίθεση από τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου, κυρίως ψυχολογικό.
    Οι Έλληνες εργάτες αντιμετωπίζονται σαν μία εχθρική μολυσμένη μάζα που στόχο έχει να καταστρέψει την “πρόοδο”.
    Εάν θέλουν να στηρίξουν τις οικογένειες τους, τους αποκαλούν “εγωιστές που μισούν τους καημένους πολυπολιτισμικούς μαχαιροβγάλτες, και δέν τους δίνουν από το υστέρημα τους.”
    Εάν θέλουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους, τους αποκαλούν “μυστικιστές που αρνούνται να τα μετονομάσουν σαν Καλές Γιορτές γιά να μήν θιχτούν οι φτωχούληδες πιστοί Μωαμεθανοί,” παρότι η δικιά τους θρησκεία είναι η πιό ιμπεριαλιστική από όλες μαζί.

    Οι Έλληνες αστοί εάν τολμήσουν να αναπτύξουν εθνική βιομηχανία αποκαλούνται “τσιράκια των Αμερικανών,” παρότι οι αστοί που πωλούν τα πάντα στο Ρωσικό και Καταρικό κεφάλαιο δέν έχουν δεχθεί την παραμικρή κριτική.
    Εάν θέλουν να φτιάξουν πολυκατοικίας μόνο για Έλληνες εργάτες, τους αποκαλούν “ρατσιστές προβοκάτορες.”
    Όταν προωθούν κεφάλαια για την ανάπτυξη των Ελληνικών οικογενειών, τους αποκαλούν “κολλημένους στο 1950.”

    Όμως, με τέτοιες κοινωνικές δράσεις, φαίνεται ποιός είναι με ποιανού το μέρος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *