Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση τροφίμων στην ΣΑΡΙΣΑ

Καθώς το 2023 φτάνει στο τέλος του, ο καθένας μας θα κάνει τον δικό του απολογισμό. Η ακρίβεια και η “ενεργειακή κρίση” είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που, για μια ακόμα χρονιά, έπληξαν την Ελληνική κοινωνία. Απέναντι σε μια ληστρική κυβέρνηση, το μοναδικό στήριγμα που έχουμε ως Έλληνες είναι η Εθνική αλληλεγγύη. Ως Εθνικιστές θα προσπαθήσουμε, έστω αυτές τις Άγιες ημέρες, να μην λείψουν τα αναγκαία από κανέναν Έλληνα που βρίσκεται κοντά μας.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, 19:00 έως 22:00, σας προσκαλούμε στον πολυχώρο ΣΑΡΙΣΑ για την τελευταία ανοιχτή λειτουργία του 2023. Θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συγκέντρωση τροφίμων για Ελληνικές οικογένειες και υπερήλικες συμπατριώτες μας, που χρειάζονται την στήριξη μας. Προτιμώνται τρόφιμα μακράς διαρκείας, χωρίς προϋποθέσεις ψύξης. Ενδεικτικά Είδη: Ζυμαρικά, Όσπρια, Αλεύρι, Ζάχαρη, Λάδι, Κονσέρβες, Ξηροί καρποί, Γάλα εβαπορέ κ.α.

Για πληροφορίες ή ιδιαίτερες συνεισφορές μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6946035334 και στο info@antepithesi.gr. Για εξ αποστάσεως δωρεές ενίσχυσης της συγκεκριμένης δράσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση σε αυτόν τον σύνδεσμο PayPal σημειώνοντας “Συγκέντρωση Τροφίμων“. Πληροφορίες για περιπτώσεις ευπαθών Ελλήνων που μπορούμε να βοηθήσουμε γίνονται ευχαρίστως δεκτές αλλά μόνο δια ζώσης και με απόλυτη εχεμύθεια.

You may also like...

2 Responses

  1. Κώστας says:

    Χερετιζμους καλούς αγώνες/Ανάσταση για τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ελπίζουμε να κερδίσει η Ρωσία εναντίον τα τσιρακια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και να έχουμε την Ελευθερία/Νίκη/Αναγγενησις που ξεκίνησαν η Σουλιώτες Κολοκοτρώνης Καποδίστριας Άνδρουτσος Μελάς Μεταξάς Παπαδόπουλος Χριστοδουλος και πάρα πολύ άλλη.
    Χρόνια Πολλά
    ΖΗΤΏ Η ΑΙΏΝΙΑ ΕΛΛΆΣ!
    Ιερός Λοχος 2021 Μελβούρνη

  1. January 20, 2024

    […] οι Εθνικιστές της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *