Το Μέτωπο Νεολαίας δεν ξεχνά τον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Ήταν 28η Οκτωβρίου του 2018, όταν ο νεότερος εθνομάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας, έπεσε νεκρός από πυρά της αλβανικής κατοχικής αστυνομίας! Ο Κωνσταντίνος, δολοφονήθηκε σε μια προμελετημένη επιχείρηση τρομοκρατίας εναντίον του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Δολοφονήθηκε, όντας στοχοποιημένος για το πατριωτικό του φρόνημα και την Εθνική του δράση, τόσο στην “ελεύθερη” Ελλάδα όσο και στην σκλαβωμένη γη του. Δολοφονήθηκε, γιατί αρνήθηκε να συμβιβαστεί με το παραμύθι των “καλών διμερών σχέσεων” και της “οικονομικής ανάπτυξης”, επιμένοντας να υψώνει την Ελληνική σημαία στα χωριά εκείνα που προδόθηκαν και παραδόθηκαν στον εχθρό από την “ελληνική” πολιτεία.

Τότε, το Κίνημα μας είχε αντιδράσει δυναμικά. Το ίδιο βράδυ της δολοφονίας ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, οδήγησε εκατοντάδες Εθνικιστές έξω από την αλβανική πρεσβεία, στην μοναδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα! Όμως, 5 χρόνια μετά, κανείς δεν μιλά για τον Κωνσταντίνο. Κάθε 28η Οκτωβρίου η πολιτεία σιωπά επιδεικτικά και κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν τολμά να βγάλει ούτε μια ανακοίνωση!

Απέναντι σε όλους αυτούς, που παλεύουν να ξεχαστεί η θυσία του αδελφού μας, στέκεται έμπρακτα μόνο το Κίνημα μας. Την παραμονή της Εθνικής επετείου πραγματοποιήθηκε επετειακή ομιλία στην μνήμη του Κωνσταντίνου στον πολυχώρο ΣΑΡΙΣΑ, παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών. Εν συνεχεία, κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας προχώρησε σε ανάρτηση πανό σε κεντρική οδό της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, σε δρόμους και γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν ρίψεις προκηρύξεων και αναγραφές συνθημάτων με το απελευθερωτικό μήνυμα της Βορείου Ηπείρου για το οποίο αγωνίστηκε ο Ήρωας.

Οι νέοι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν ξεχνάμε την θυσία του αδερφού μας Κωνσταντίνου Κατσίφα και αγωνιζόμαστε μέχρι την τιμωρία των αυτουργών και την εκπλήρωση του οράματος του. Για τις σκλαβωμένες μα πάντα Ελληνικές Πατρίδες, για τα αδέλφια που υπομένουν ακόμα τον βαρβαρικό ζυγό, για την απαλλαγή από κάθε προδότη που κάνει πως δεν βλέπει!

You may also like...

1 Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *