Παρέμβαση της Χρυσής Αυγής σε χώρο “LGBT” προπαγάνδας σε παιδιά! – ΒΙΝΤΕΟ

Στον απόηχο της ουσιαστικής ακύρωσης της αποκρουστικής εκδήλωσης “DragXmas” μετά την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας προέβη σε δυναμική παρέμβαση στο κατάστημα “Έτσι κάνουν οι μπαλαρίνες”, στην περιοχή της Άνω Πόλης στην Θεσσαλονίκη. Πληροφορηθήκαμε πως ο εν λόγω χώρος αποτέλεσε την μυστική τοποθεσία στην οποία η ΜΚΟ “Thessaloniki pride” (γνωστή για την χρήση παιδεραστικών συμβόλων) μαζί με βουλευτές του “δημοκρατικού τόξου” εξέθεσαν στην αθλιότητα της drag υποκουλτούρας τα λιγοστά παιδιά που οι γονείς τους αποφάσισαν να τα χρησιμοποιήσουν σαν προπαγανδιστικά εργαλεία.

Με απόλυτη τάξη οι Χρυσαυγίτες, κατέστησαν σαφές στους υπευθύνους της επιχείρησης καθώς και στους θλιβερούς θαμώνες (μεταξύ των οποίων αναγνωρίστηκαν συμμετέχοντες στην εκδήλωση) ότι έχει πλέον αποκαλυφθεί το πραγματικό “ποιόν” των συγκεκριμένων έκφυλων κύκλων που προσπαθούν να προσεγγίσουν ανήλικα παιδιά. Ακολούθως, ερρίφθησαν χιλιάδες φέιγ βολάν στην ευρύτερη περιοχή της άνω πόλης, ενώ διανεμήθηκε σε κατοίκους της περιοχής και σχετικό ενημερωτικό κείμενο. Αντίστοιχη ανακοίνωση θυροκολλήθηκε επίσης και στην είσοδο του χώρου “Μικρόκοσμος” στην Καλαμαριά, όπου αρχικά προοριζόταν να διεξαχθεί η φιέστα του αίσχους.

Παρά τις θλιβερές τους προσπάθειες να κρυφτούν από τον λαό της Θεσσαλονίκης, οι Εθνικιστές είμαστε εδώ για να ξεμπροστιάζουμε κάθε πτυχή των διαβρωτικών προς την κοινωνία διεργασιών τους. Η νοσηρή ψυχοπαθολογία του φιλελευθερισμού, που πλασάρεται ως η αποθέωση της ατομικής ελευθερίας, δεν θα βρίσκει πουθενά χώρο ανάπτυξης στον Εθνικό μας ιστό, πολλώ δε μάλλον όταν τέτοια “ιδεολογικά” κυκλώματα αποτελούν μήτρες παραγωγής εγκληματικών στοιχείων με εμπλοκή σε αδικήματα όπως η παιδεραστία και η διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Καθιστούμε σαφές πως αυτοί οι παρακμιακοί φορείς δεν θα μπορέσουν να σταθούν πουθενά στην πόλη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρωτοπορία του αγώνα ενάντια στα κατακάθια του πολιτιστικού μαρξισμού, με συνεχή διαφώτιση των Ελλήνων περί των διαφόρων ραδιουργιών που εκτελούνται στις πλάτες τους, αλλά και με διαρκή δράση στον δρόμο, η οποία αποδεικνύεται έμπρακτα πως αποφέρει συνεχόμενες νίκες ενάντια στους εχθρούς του Λαού μας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *