Για την αποκρουστική εκδήλωση με στόχο μικρά παιδιά στην Θεσσαλονίκη!

Η ανακοινωμένη αθλιότητα υπό τον τίτλο «Drag Xmas» σε βρεφονηπιακό σταθμό δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια ακόμα προσπάθεια των οργανωμένων έκφυλων του «Thessaloniki Pride» να δηλητηριάσουν παιδικές ψυχές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διοργανωτές ταυτόσημων αισχρών εκδηλώσεων σε χώρες της Δύσης έχουν πολλάκις καταδικαστεί ως εγκληματικές σπείρες παιδεραστών και διακινητών παιδικής πορνογραφίας! Όπως έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν, οι ίδιες οργανώσεις, στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας, χρησιμοποιούν απροκάλυπτα σύμβολα δηλωμένων παιδεραστών στα επίσημα λογότυπά τους!

Στην Ελλάδα, αυτοί που προσπαθούν να εισάγουν τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις δηλώνουν ότι βρίσκονται υπό την αιγίδα «γαλάζιων» δήμων και ότι συνεργάζονται με ΜΚΟ στις οποίες εμπλέκονται ακόμα και οικογένειες κυβερνητικών στελεχών που υποκριτικά φωτογραφίζονται προσποιούμενοι τους καλούς Χριστιανούς!

Όμως, όλοι αυτοί μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα βρίσκουν την Χρυσή Αυγή συνεχώς απέναντί τους σε αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις. Αυτό το έχουμε ήδη αποδείξει μόλις τον περασμένο Ιούνιο όταν οι ακτιβιστές του Μετώπου Νεολαίας βρέθηκαν στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ενάντια σε μια παρόμοια απόπειρα διάδοσης «ΛΟΑΤΚΙ» προπαγάνδας.

Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Γραφείο Τύπου


Νεότερη Ενημέρωση: Λίγες ώρες μετά την αποστολή του παραπάνω Δελτίου Τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι διοργανωτές ανακοίνωσαν μεταφορά της εκτρωματικής «εκδήλωσης» τους σε νέο κρυφό χώρο!

You may also like...

2 Responses

  1. January 3, 2023

    […] της αποκρουστικής εκδήλωσης “DragXmas” μετά την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας προέβη σε δυναμική […]

  2. January 3, 2023

    […] ακύρωσης της αποκρουστικής εκδήλωσης“DragXmas” μετά την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας προέβη σε δυναμική […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *