Δίπλα στους Έλληνες! Απολογισμός Χριστουγεννιάτικων διανομών τροφίμων

Για μια ακόμα χρονιά οι Εθνικιστές της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση τροφίμων. Μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων συλλέχθηκαν στον πολυχώρο “ΣΑΡΙΣΑ” κάθε είδους τρόφιμα μακράς διαρκείας αλλά και γλυκά για τα μικρά παιδιά των Ελληνικών οικογενειών που και μέσα στις γιορτές έχουν ανάγκη βοήθειας.

Μέλη του Μετώπου Νεολαίας ανέλαβαν τις στοχευμένες διανομές μακριά από τηλεοπτικούς φαρισαϊσμούς, με πλήρη εχεμύθεια και σεβασμό προς τους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας. Μάλιστα, η φετινή μεγάλη ανταπόκριση μας έδωσε την δυνατότητα να διευρύνουμε το δίκτυο της Εθνικιστικής αλληλεγγύης. Έτσι, είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με άξιους κληρικούς της Θεσσαλονίκης ενισχύοντας διακριτικά το έργο στήριξης δεκάδων Ελλήνων πολυτέκνων!

Ευχαριστούμε όλους τους Συναγωνιστές που και αυτά τα Χριστούγεννα συνέδραμαν έμπρακτα σε αυτή την όμορφη προσπάθεια ώστε, όσο περνάει από το χέρι μας, να μην λείψει από κανέναν Έλληνα το γιορτινό τραπέζι!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *